Connect with us

Ελλάδα

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΣ: Ετοιμάζουν το δικό τους “καλάθι” – Απλησίαστα τα θαλασσινά!

Published

on

Ύστερα από το «καλάθι του νοικοκυριού» μάλλον  έρχεται και το «καλάθι της ψαραγοράς».

Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την εφαρμογή, στα σουπερμάρκετ, του «καλαθιού της Σαρακοστής»,  και οι ιχθυοπώλες ετοιμάζουν το δικό τους καλάθι.

«Θα περιέχει κάποια προϊόντα που θα μπορούμε κι εμείς να διαθέσουμε σε ανταγωνιστικές τιμές και ο καταναλωτής να ψωνίσει πολύ φθηνά», δήλωσε ο πρόεδρος ιχθυοπωλών Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος.

Ήδη οριστικοποιούνται οι τελικές λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου καλαθιού, την έναρξη αλλά και τη διάρκειά του. Δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στη Βαρβάκειο, σε όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιχθυοπώλες από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν και τις τιμές εκτός καλαθιού, που ήδη έχουν ξεφύγει.

Γαρίδες από 8 €το κιλό, χταπόδι από 15 έως 19 €, καλαμάρι από 15 έως 20 € και σουπιές από 10 έως 14 €. Αντίστοιχα στα κατεψυγμένα οι τιμές κυμαίνονται: Χταπόδι από 13 έως 18 ευρώ, καλαμάρι από 7 έως 15 € και θράψαλα από 5 μέχρι 8 €. Αυτές είναι τιμές κατ΄εκτίμηση, καθώς η αγορά θα διαμορφωθεί ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, ανάλογα με τα διαθέσιμα προϊόντα και την ζήτηση!

Ροή ειδήσεων

Advertisement