Σάββατο 10 Ιουνίου 2023
Connect with us

Διεθνή

Πτήση της Lufthansa έπεσε σε αναταράξεις: Φαγητά «πετούσαν» στον αέρα – 7 άτομα στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση της Lufthansa, καθώς το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις και τα φαγητά που σέρβιραν οι αεροσυνοδοί βρέθηκαν στον αέρα και διασκορπίστηκαν παντού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 7 άτομα.

Σύμφωνα με την washingtonpost.com, το περιστατικό έγινε σε πτήση από το Τέξας προς την Φρανκφούρτη, όταν 90 λεπτά μετά την απογείωση το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις, ενώ πετούσε σε ύψος 37.000 ποδιών.

«Την ώρα που οι αεροσυνοδοί σέρβιραν το δείπνο, το αεροσκάφος έκανε βουτιά», δήλωσε ένας επιβάτης και ένας άλλος είπε ότι τα τρόφιμα «πετούσαν στον αέρα, χτυπώντας, ακόμη και καταστρέφοντας την οροφή του αεροπλάνου».

Ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του βρισκόταν στην πτήση, είπε ότι «οι άνθρωποι που δε φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας τραυματίστηκαν ως επί το πλείστον, γιατί αιφνιδιάστηκαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν» όταν το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό.

Η αεροπορική εταιρεία λοιπόν, πρόσφερε στους επιβάτες αποζημίωση παρέχοντας τη δυνατότητα να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.

Αφορμή στάθηκαν οι διαμαρτυρίες στα social media από επιβάτες της πτήσης, που ανέφεραν πως δεν καταστράφηκε μόνο το πρόγραμμα τους, αλλά λερώθηκαν τα ρούχα τους, ενώ άλλοι τραυματίστηκαν, με αποτέλεσμα να μην αρκεί μόνο μια δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement