Connect with us

Events

Πώς να διοργανώσετε το πιο τρομακτικό Halloween πάρτυ!

Published

on

Ένα μοναδικό Halloween πάρτυ, προϋποθέτει ένα μείγμα δημιουργικότητας, καινοτομίας και μία δόση απόκοσμου. Με μία καθηλωτική αφήγηση, απροσδόκητες ανατροπές ή διαδραστικές εμπειρίες, ένα πραγματικά τρομακτικό πάρτυ είναι μια νύχτα όπου τίποτα δεν είναι συνηθισμένο και το αλλόκοτο και το φρικιαστικό κυριαρχεί. Είναι μια γιορτή που αφήνει στους επισκέπτες ανατριχιαστικές αναμνήσεις και μια παρατεταμένη αίσθηση θαυμασμού και μυστηρίου.

Επιλέξτε το πιο «στοιχειωμένο» θέμα

Τα πιο ενδιαφέροντα πάρτυ είναι εκείνα που έχουν τη δική σας πινελιά! Σκεφτείτε ένα θέμα, όπως: ζόμπι, μάγισσες, το εργαστήριο του τρελού επιστήμονα, το καταραμένο κουκλόσπιτο, η εισβολή των εντόμων, σκοτεινό παραμύθι και παροτρύνετε τους καλεσμένους σας να ντυθούν ανάλογα. Ύστερα, προσαρμόστε στο χώρο σας τα ανάλογα διακοσμητικά στοιχεία, κατασκευές με τρομακτικές εκπλήξεις, ακόμα και ηθοποιούς που θα ξεπετάγονται για να σας τρομάξουν!

Εφόδια για το πιο τρομακτικό πάρτυ

Αφού σκεφτείτε το θέμα κι επιλέξετε τα ανάλογα διακοσμητικά, προμηθευτείτε με αντικείμενα όπως: πιάτα, ποτήρια, σφηνάκια, μπαλόνια κι ό,τι άλλο σας φανεί χρήσιμο για να εξυπηρετούνται εύκολα οι καλεσμένοι σας, αλλά και διάφορα αντικείμενα για να κάνουν τις στολές τους πιο τρομακτικές, όπως ψεύτικα μαχαίρια, αράχνες, ιστούς, μάσκες, μπογιές και ψεύτικο αίμα. Φροντίστε να έχουν παρόμοια αισθητική με το θέμα του πάρτυ σας και τοποθετήστε τα όλα σε ένα σημείο self-service.

Οργανώστε την εμπειρία

Μια τέτοια γιορτή, δεν εστιάζει μόνο στο να φάτε, να πιείτε και να χορέψετε, αλλά στο να περάσετε όλοι μαζί μια εμπειρία! Ιστορίες με φαντάσματα στο σκοτάδι, jumpscares, επίλυση μυστηρίων ή ακόμα και μιας «δολοφονίας», διαγωνισμός τρομακτικής στολής,  κυνήγι θησαυρού, κρυφτό, ή ακόμα και μια εξωτερική εμπειρία στην πόλη που ζείτε, με επίλυση γρίφων, θα σας γεμίσει όλους με αδρεναλίνη και θα γελάτε για καιρό με αναμνήσεις σαν κι αυτές. Και το καλύτερο απ’ όλα; Οι εμπειρίες είναι δωρεάν!

Φαγητά και ποτά από την «κόλαση»

Ματωμένα σνακς, μάτια από ζελέ, μπισκότα με κόκκαλα, πράσινες σούπες με κρυμμένα, αηδιαστικά αντικείμενα, χοτ ντογκ με δάχτυλα, ζελέ σε σχήμα μυαλού, είναι λίγα από τα πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε για να ξαφνιάσετε τους φίλους σας. Μην ξεχάσετε και τα «δηλητηριώδη» , νόστιμα κοκτέιλ, όπως bloodyMary, το ξόρκι της μάγισσας και ό,τι άλλο κοκτέιλ σας αρέσει, αλλά με την προσθήκη διαφόρων εφέ-αξεσουάρ όπως είναι ο ξηρός πάγος ή και το μαλλί της γριάς-ιστός αράχνης.

Φτιάξτε ένα Photobooth!

Η δημιουργία ενός δημιουργικά ανατριχιαστικού φωτογραφικού θαλάμου, στολισμένου με μακάβρια σκηνικά και φωτισμένη ατμόσφαιρα στο Halloween πάρτυ σας, θα προσφέρει στους καλεσμένους την τέλεια ευκαιρία να αποτυπώσουν αναμνήσεις που τους προκάλεσαν ανατριχίλα και να απελευθερώσουν τα τέρατα που κρύβουν μέσα τους σε μια νύχτα γεμάτη αξέχαστες τρομάρες και γέλιο (δείτε περισσότερες ιδέες εδώ).

Δημιουργήστε την πιο τρομακτική ατμόσφαιρα

Η διακόσμηση του χώρου, σίγουρα έχει μεγάλη σημασία, όμως, τι θα ήταν η διακόσμηση χωρίς φρικιαστικές μελωδίες, ηχητικά εφέ από ουρλιαχτά και φαντάσματα, φώτα που τρεμοπαίζουν ή ακόμα και σβήνουν, πυροτεχνήματα που εκρήγνυνται ξαφνικά (δείτε εδώ), γλίτσα που στάζει από το ταβάνι, μηνύματα με κραγιόν-αίμα στους καθρέφτες, αλλά και τέρατα-ηθοποιούς που ξεπετάγονται από το πουθενά; Με πολλές ιδέες και λίγη σχετικά προσπάθεια, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη εμπειρία που δε θα μοιάζει με καμία άλλη!

Ροή ειδήσεων

Advertisement