Ελλάδα
Συντετριμμένοι όλοι στο υπουργικό για τα Τέμπη: Βούρκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δημοσιεύθηκε
9 μήνες πρνστις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τραγωδία των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τους υπουργούς να είναι θλιμένοι μετά την σιδηροδρομική τραγωδία. Άλλοι κρατούσαν το πρόσωπό τους, αλλά ήταν σκυθρωποί, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άντεξε και βούρκωσε.
«Η σημερινή μας συνεδρίαση διεξάγεται στη σκιά της τραγωδίας των Τεμπών και της εθνικής οδύνης που ακόμα διαρκεί. Η σκέψη μας είναι πάνω απ όλα στις οικογένειες των θυμάτων και γι’ αυτό θα επαναλάβω τη δημόσια συγνώμη μου στο όνομα όλων όσων κυβέρνησαν τη χώρα αλλά και προσωπικά» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Όλοι φταίμε και ας το ομολογήσουμε με θάρρος! Και εμείς και οι διοικήσεις που επί χρόνια κατάντησαν ένα κρίσιμο έργο γεφύρι της Άρτας μέχρι κάποιες συντεχνίες που ταυτόχρονα εμπόδιζαν κάθε αξιολόγηση προσωπικού» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Σχετικά θέματα
Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια» λέει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου
Τέμπη: «Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη και εκτός της χαρτογράφησης που υπέδειξε η αρμόδια επιτροπή»
ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ βρήκε αποκούμπι στο ΚΚΕ για την εξεταστική των Τεμπών
Γεωργιάδης: «Συγγνώμη» από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη, αν είχα κάνει τέτοια δήλωση θα είχα παραιτηθεί από ντροπή
Κασσελάκης: Στον… ανθρώπινο παράγοντα οι ευθύνες για τα Τέμπη
«Έκανα 25 χειρουργεία και δε με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο, επτά μήνες μετά παλεύω ακόμα να περπατήσω»