Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Χανιά 0-0 (Τελικό)

Δημοσιεύθηκε

στις

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Χανιά από το γήπεδο της Αγυιάς, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 της περιόδου 2022-2023. Στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Ο αγώνας στο γήπεδο της Αγυιάς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Παναχαϊκή.

Ανατροπή του Μπουρλάκη από τον Σερβιλάκη και πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι Αλαμπέης για την Παναχαϊκή.

Ο Μυτίδης δεν τα καταφέρνει, καθώς ο τερματοφύλακας των Χανιών Καλογεράκης αποκρούει, νέο σουτ του επιθετικού της Παναχαϊκής, ξανά σε ετοιμότητα ο Χανιώτης τερματοφύλακας αποσοβεί το γκολ.

Η Παναχαϊκή έχει την υπεροχή στο 20λεπτο της αναμέτρησης με τα Χανιά, φτάνει στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά οι παίκτες της, δεν καταφέρνουν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

23΄Σέντρα σουτ του Κόλα για λογαριασμό των Χανίων η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ νωρίτερα ο Κατσούρι απώλεσε ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Συμπληρώθηκαν 32 λεπτά στην Αγυιά και γκολ δεν έχουν βγάλει οι δύο ομάδες.

41΄ Τα Χανιά βγήκαν στην κόντρα επίθεση ο Μανουσάκης έκανε ψιλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνά εκτός εστίας.

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Αλαμπέης από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Τσολακίδη, Νικολάου από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής ο Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο Ηλείας.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου. 0-0

Β΄ Ημίχρονο

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο στο γήπεδο της Αγυιάς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τα Χανιά. Οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία αλλαγή στην σύνθεσή τους.

49΄ Ο Τριμμάτης με τον Κωνσταντακόπουλο συνεργάστηκαν υποδειγματικά, μπήκαν στην φάση Μυτίδης και Λινάρδος, η μπάλα πέρασε κόρνερ, που δεν εκμεταλλεύτηκε η Παναχαϊκή.

55΄ΑΠΟΒΟΛΗ: Με δέκα παίκτες η Παναχαϊκή μετά την αποβολή του Κωνσταντακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

56΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ν. Καρακλάιτς, έξω ο Μυτίδης.

58΄ Ο Μανουσάκης για τα Χανιά βρέθηκε σε θέση βολής, ο Θεοδωράκης σώζει την Παναχαϊκή από βέβαιο γκολ.

63΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Στεργίδης εκτός ο Τριμμάτης.

70΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ναζίμ έξω ο Μπουτσάκης.

70΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κοκκίνης εκτός ο Κόλα.

Από την ώρα που η Παναχαϊκή έμεινε με παίκτη λιγότερο, δεν μπορεί να βρει λύσεις, όσες προσπάθειες κι αν κάνουν οι παίκτες της να ξεκλειδώσουν την άμυνα των Χανίων.

79΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μαρτσάκης εκτός ο Κατσούρι.

79΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ιατρούδης έξω ο Μπουρσέλης.

85΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, εκτός ο Λινάρδος.

85΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Π. Καρακλάιτς έξω ο Μπουρλάκης.

89΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Σέχου, εκτός ο Σαρρής.

Έχουμε λήξη αγώνα, τελικό Παναχαϊκή-Χανιά 0-0.

Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τριμμάτης (63΄Στεργίδης), Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (85΄Π. Καρακλάιτς), Λινάρδος (85΄Χαντί), Αλεξόπουλος, Μυτίδης (56΄Ν. Καρακλάιτς), Τσιάρας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Κολοβούρης, Π. Καρακλάιτς, Στεργίδης, Ρουγκάλας, Λιοφάγος, Χαντί, Παπαχρονόπουλος, Ι. Σίλβα, Ν. Καρακλάιτς.

ΧΑΝΙΑ (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σαρρής (89΄Σέχου), Σερβιλάκης, Κατσούρι (79΄Μαρτσάκης), Μπουτσάκης (70΄ Ναζίιμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (79΄Ιατρούδης), Μανουσάκης, Κόλα (70΄Κοκκίνης), Μάναλης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Μαρτσάκης, Δεσποτόπουλος, Σέχου, Ναζίμ, Ιατρούδης, Κοκκίνης.

Στην Πάτρα και στην Αγυιά βρίσκεται ο τέως αμυντικός της Παναχαϊκής και νυν της Αναγέννησης Καρδίτσας Τζέιμς Σταμόπουλος, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του, απέναντι στα Χανιά.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο τέως πρόεδρος της Παναχαϊκής Δημήτρης Δρόσος, παρακολουθώντας τη συνάντηση με τους φιλάθλους να αντιλαμβάνονται την παρουσία του στο γήπεδο και να βάλλουν εναντίον του.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement