Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή απώλεσε βαθμούς στην έδρα της από τα Χανιά

Published

on

 

«Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό» και το αντίστροφο και η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να… αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς ήρθε χθες ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τα Χανιά για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Όχι φυσικά ότι η Παναχαϊκή κι η αντίπαλός της έπαιξαν τη μεγάλη μπάλα, αλλά φάνηκε ότι τους… βόλευε το αποτέλεσμα, όπως εξελίχτηκε ο αγώνας κι αν ο Κωνσνταντακόπουλος δεν έπαιρνε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενδεχομένως η κοκκινόμαυρη ομάδα να είχε πάρει τους δύο βαθμούς που άφησε.

Το ίδιο δε συνέβη και στα Χανιά, τα οποία είχαν την υπεροχή, κυρίως μετά τη μια ώρα αγώνα απώλεσαν ευκαιρίες, αλλά στο τέλος έφυγαν με τον ένα βαθμό στο σακούλι τους!

Η Παναχαϊκή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στο 7ο λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει πρώτη, όταν ο Μπουρλάκης ανατράπηκε από τον Σερβιλάκη ο ρέφερι Αλαμπέης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και τα χειροκροτήματα έλαβε ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδας Καλογεράκης, που «ψάρεψε» τον Μυτίδη δύο φορές, αφού ούτε στην επαναφορά σκόραρε ο επιθετικός της Παναχαϊκής. Στη συνέχεια οι Χανιώτες θέλησαν να κάνουν τη ζημιά και στο 23ο λεπτό, φώναξαν «αχ» από τον πάγκο τους, καθώς είδαν τον Κόλα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 41ο λεπτό το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μανουσάκη πέρασε εκτός εστίας.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο εκ νέου δυνατά, τα Χανιά έφεραν αντίσταση, ήρθε η αποβολή του Κωνσταντακόπουλου από τον διαιτητή της συνάντησης Αλαμπέη, άλλαξαν οι ισορροπίες, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από το «καβούκι» τους, προσπάθησαν να απειλήσουν (58΄Μανουσάκης), αλλά ευτυχώς η Παναχαϊκή είχε κάτω από τα γκολπόστ τον Θεοδωράκη, που όταν χρειάστηκε έσωσε την ομάδα του από βέβαιο γκολ. Μετά τη φάση αυτή δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, είχαν συμβιβαστεί οι δύο ομάδες με το «Χ», που τελικά ήρθε…

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τριμμάτης (63΄Στεργίδης), Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (85΄Π. Καρακλάιτς), Λινάρδος (85΄Χαντί), Αλεξόπουλος, Μυτίδης (56΄Ν. Καρακλάιτς), Τσιάρας.

ΧΑΝΙΑ (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σαρρής (89΄Σέχου), Σερβιλάκης, Κατσούρι (79΄Μαρτσάκης), Μπουτσάκης (70΄ Ναζίιμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (79΄Ιατρούδης), Μανουσάκης, Κόλα (70΄Κοκκίνης), Μάναλης.

 

Εκδικάζεται σήμερα για το -9

Σήμερα θα εκδικαστεί η απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την αφαίρεση των βαθμών και επίσημα από τον βαθμολογικό πίνακα της Παναχαϊκής. Η ΠΑΕ έχει ήδη αποπληρώσει τις δύο από τις πέντε πρώτες προσφυγές και αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να αποπληρώσει και τις υπόλοιπες τρεις. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα το διαιτητικό δικαστήριο θα επιβάλει την ποινή των 9 βαθμών και αν μέχρι την Παρασκευή που είναι η καταλυτική ημερομηνία έχει τακτοποιήσει και τις υπόλοιπες τρεις τότε θα επιστραφούν.

 

 

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Αρνούμαστε να χάσουμε»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ότι αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ήταν το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 60 μέρες και γνωρίζαμε ότι δε θα έχουμε ρυθμό. Γνωρίζαμε τα προβλήματα της αντίπαλης ομάδας γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, κερδίσαμε το πέναλτι και δυστυχώς χάθηκε. Ήμασταν γενικά καλοί, ξέραμε ότι τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πιο δύσκολα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που δεν έχασαν αυτό παιχνίδι. Αυτή η ομάδα κερδίζει συνέχεια γιατί αρνείται να χάσει. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα με έναν παίκτη λιγότερο δύσκολα θα κράταγε σήμερα (σ.σ. χθες) το μηδέν. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

 

 

Τίμησαν τη μνήμη του Μασούρα οι οργανωμένοι 

Την μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της Παναχαϊκής Γιώργου Μασούρα τίμησαν οι οργανωμένοι οπαδοί στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά.

Οι φίλαθλοι είχαν τοποθετήσει μπροστά στη σκεπαστή ένα μακρόστενο μαύρο πανί σε ένδειξη πένθους και για ένα τέταρτο κανένας από τους οργανωμένους δεν φώναξε συνθήματα. Μετά το πέρας αυτού οι φίλαθλοι ξεκίνησαν τα συνθήματα στηρίζοντας την προσπάθεια των κοκκινόμαυρων.

 

MVP

Ο Χρήστος Θεοδωράκης είναι αυτός που κλέβει την στήλη του mvp καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο έμπειρος κίπερ της Παναχαϊκής ήταν σταθερότατος και όποτε χρειάστηκε να επέμβει κράτησε το μηδέν και έχει μεγάλο μερίδιο στο να καταφέρει η κοκκινόμαυρη ομάδα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

16η αγωνιστική

Προοδευτική – ΠΑΟ Ρουφ……….2-1

ΟΦ Ιεράπετρας – Αιγάλεω……….0-0

ΑΕΚ Β – Απόλλων Σμύρνης………0-2

Ηρόδοτος – Καλαμάτα……………..1-2

Παναχαϊκή – ΠΑΕ Χανιά………….0-0

ΠΑΕ Κηφισιά – Ηλιούπολη…..(Σήμερα)

Ολυμπιακός Β – ΠΑΕ Επισκοπή…(αναβλήθηκε)

Ρεπό: Καλλιθέα.

ΕΠΟΜΕΝΗ

17η αγωνιστική (1/4)

Καλλιθέα – Προοδευτική

ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας

Αιγάλεω – ΠΑΕ Κηφισιά

Ηλιούπολη – ΑΕΚ Β

Απόλλων Σμύρνης – Ηρόδοτος

Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β

ΠΑΕ Επισκοπή – Παναχαϊκή

Ρεπό: ΠΑΕ Χανιά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΓ.      Ν-Ι-Η     ΓΚ           Β

Κηφισιά                                14           12-1-1   34-5       37

Απόλλων Σμύρνης              15           10-4-1   21-8       34

Καλλιθέα                              14           10-3-1   26-9       33

Παναχαϊκή                           15           9-4-2      18-8       31

ΟΦ Ιεράπετρας                   15           8-4-3      22-10     28

Καλαμάτα                            15           6-5-4      16-9       23

ΠΑΕ Χανιά                          15           6-4-5      13-9       22

Ηλιούπολη                          14           5-5-4      14-13     20

ΑΟ Αιγάλεω                        15           4-8-3      11-10     20

Προοδευτική                       15           4-2-9      8-22       14

ΑΕΚ Β                                   15           2-4-9      10-20     10

ΑΟ Επισκοπής                      14           2-2-10   4-24       8

Ολυμπιακός Β                        14           5-2-7      13-16     7

Ηρόδοτος                                15           1-2-12   4-24       5

ΠΑΟ Ρουφ                               15           1-0-14   11-38     3

Ροή ειδήσεων

Advertisement