Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Κι άλλο καμπανάκι για το γήπεδο των Προσφυγικών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από το περιστατικό που ο ποδοσφαιριστής της Μυκόνου, Μάκης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με τον ΑΠΣ Πάτραι πέφτοντας στο τοιχίο του γηπέδου των Προσφυγικών. Ήρθε ένας ακόμα, αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ του Άρη Γιάννης Σπανός.

Η «Γ» έκανε εκτενές ρεπορτάζ την επόμενη ημέρα, φιλοξένησε και δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελου Δανιήλ, όμως μέχρι σήμερα κανείς δεν είδε να αλλάζει κάτι. Ο Άγγελος Δανιήλ είχε δεσμευτεί ότι τουλάχιστον στα τοιχία του γηπέδου των Προσφυγικών θα μπει αφρώδες υλικό έτσι ώστε να προστατευτούν όσο είναι δυνατόν οι αθλητές. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα ο έμπειρος επιθετικός του Άρη Πατρών να πέσει στο τοιχίο από την πλευρά της Αγίας Φωτεινής αυτή τη φορά και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ευτυχώς ο πρώτος σκόρερ του Άρη τοποθέτησε άμεσα και ενστικτωδώς τα χέρια του και γλύτωσε τα χειρότερα με λίγα ράμματα.

Πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να διαφυλάξουν την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα Προσφυγικά, διορθώνοντας τις ατέλειες που υπάρχουν πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

Με το ν’ αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους δεν γίνεται τίποτα διότι αν γίνει το κακό τότε οι συγγνώμες δεν θα γίνουν αποδεκτές από κανέναν.

Κανείς δεν λέει ότι η ΕΠΣ Αχαΐας δεν έχει κάνει αγώνα για να φτιάξει νέα γήπεδα, όμως πρέπει να διασφαλίσει άμεσα και την ακεραιότητα των αθλητών. Κάντε το χθες…

 

Στη φωτό διακρίνεται ο Γιάννης Σπανός πεσμένος στο έδαφος από την μεριά της Αγίας Φωτεινής με τους συμπαίκτες του αλλά τους αντιπάλους να τρέχουν να τον βοηθήσουν και τον διαιτητή Γιώργο Μπακόπουλο να καλεί τον γιατρό της αναμέτρησης. Μπορείτε να διακρίνετε πόσο κοντά είναι το τοιχίο με τον αγωνιστικό χώρο που πρέπει άμεσα η ΕΠΣ Αχαΐας να τοποθετήσει αφρώδες υλικό για την προστασία όλων των αθλητών.


Ροή ειδήσεων

Advertisement