Connect with us

Αθλητισμός

Γ΄Εθνική-4ος Όμιλος: Έχασε -πάλι- 1-0 ο ΑΠΣ Πάτραι

Published

on

Αν ο ΑΠΣ Πάτραι ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να έφευγε με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο των Προσφυγικών κόντρα στον Αθλητικό Όμιλο Πυλίου Κω, όμως κατάφερε κι έχασε -για μια ακόμη φορά- με 1-0 για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Ακόμη κι έτσι απέσπασε το χειροκρότημα των λιγοστών φιλάθλων (50 στον αριθμό), που αψήφησαν την βροχή και βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σταμάτη Σαρρή.

ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ

Πολύ δυνατά μπήκε ο ΑΠΣ Πάτραι στον αγωνιστικό χώρο κι απέναντι στον ΑΟ Πυλί, έχοντας ως στόχο το γρήγορο γκολ, όμως απώλεσε δυο ευκαιρίες με σουτ των Ναβρόφσκι στο 3ο και Γ. Γερογιάννη 4ο λεπτό αντίστοιχα. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, ανέβασαν στροφές και πήγαν να κάνουν τη ζημιά από στημένη φάση, αλλά το φάουλ του Χατζηβασίλη στο 10ο λεπτό, αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ των πράσινων Μπαμπούνη. Στη συνέχεια οι του Πυλίου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και στο 25ο λεπτό ο Γιαννόπουλος ανέτρεψε τον Κότζα με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σέρβος Βουκομάνοβιτς ευστόχησε γράφοντας το 1-0.

ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ  

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το υπέρ τους γκολ του πρώτου μέρους, θέλησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο, αλλά στο 55ο λεπτό είχαν καλή στιγμή με το φάουλ του Κατσέλη να περνάει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Μπαμπούνη, ενώ δύο λεπτά αργότερα (57ο) ο γκολκίπερ  των πράσινων έδιωξε το σουτ του Χατζησουλεϊμάν. Έπειτα κι πιο συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό πάλι οι του ΑΟ Πυλίου Κω έφτασαν κοντά σε ένα ακόμη τέρμα, αλλά το σουτ του Χατζησουλεϊμάν πέρασε «ξυστά» το δοκάρι. Έτσι η λήξη τους βρήκε να φεύγουν με το τρίποντο από το γήπεδο.

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ Β. ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών η βράβευση της ιατρού Βιβής Λουκοπούλου μετατίθεται για το επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, παιχνίδι που θα διεξαχθεί (24η αγωνιστική) την Μεγάλη Τετάρτη.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Στ. Σαρρής): Μπαμπούνης, Β. Γερογιάννης (61΄ Θ. Βλασόπουλος), Γιαννόπουλος (67΄ Ζέλος), Μαστραντωνάκης, Λιμάτσι, Παπαγεωργίου, Στανής, Ν. Βλασόπουλος, Σ. Γερογιάννης (77΄ Θεοφάνης), Ζελενίτσας, Ναβρόφσκι (66΄ Σουγλέρης).

ΑΟ ΠΥΛΙ ΚΩ (Δ. Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασιλης, Μπριλακης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης (88′ Τασιος), Χατζηνικολάου (46′ Χατζησουλειμαν), Αποστολίδης 90′ Μάργαρης), Μαυροπουλος, Τουργαιδης (90′ Σκεντζος), Κοτζα (60′ Δρόσος), Βουκομανοβιτς.

ΣΤ. ΣΑΡΡΗΣ: «ΚΑΝΕΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ»

Ο προπονητής του ΑΠΣ Πάτραι Σταμάτης Σαρρής, μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μία πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση και από μία αδράνεια της στιγμής και ένα πέναλτι, που εμείς δεν έχουμε πάρει και με χαρακτηριστική ευκολία δίνεται στις αντίπαλες ομάδες, καθόρισε το ματς. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη κι αν συνυπολογίσουμε ότι η ομάδα έχει πέσει και είμαστε στο τέλος της περιόδου, τα παιδιά βρήκαν κουράγιο και εμφάνισαν ένα πρόσωπο πάρα πολύ καλό, που αν μη τι άλλο έδειξε ότι με λίγο περισσότερη προσοχή αξίζαμε να είμαστε στην κατηγορία».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement