Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Χ»αμόγελα και πικρία για τον Αρη Πατρών (Ολο το ρεπορτάζ-Φωτολεζάντες)

Published

on

 

Ο Άρης Πατρών θα μπορούσε να νικήσει τον Παναιγιάλειο με τον παίκτη παραπάνω με το ντέρμπι να τελειώνει ισόπαλο (1-1)

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω από 2.000 φίλοι στο γήπεδο Προσφυγικών ανάμεσα στον Άρη Πατρών και τον Παναιγιάλειο για την 22η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας ξυπνώντας παλιές ένδοξες στιγμές.

Ο Άρης Πατρών αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 εκμεταλεύτικε κατά το ήμισυ τον παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Α. Σπανού, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει και τη νίκη χάνοντας στην επανάληψη αρκετές ευκαιρίες.

Ένα αποτέλεσμα με το οποίο ο Άρης Πατρών διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το +1 από τον δεύτερο Παναιγιάλειο.

Την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Άρης Πατρών όταν στο 8′ ο Κωστής τροφοδοτεί από τ’ αριστερά τον Αγγελή και αυτός με προβολή από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα σουτ του Γκάτση, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αναστασοβίτη. Στο 14’ ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ όταν ο Κοτσόκολος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά με τον Ανδρέα Σπανό να τελειώνει τη φάση ιδανικά γράφοντας το 0-1.

Στο 35’ το σκληρό μαρκάρισμα του Ανδρέα Σπανού στον Κουτρούμπα αναγκάζει τον διαιτητή Ανδριανό να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί αφήνοντας την ομάδα πολύ νωρίς με δέκα παίκτες.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Άρης χάνει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Άρης έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και στο 55’ χάνει τεράστια ευκαιρία όταν ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Δασουρά να πραγματοποιεί την κεφαλιά και τον Αθανασόπουλο να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Στο 60′ νέα ευκαιρία με τον Αγγελή όπως και στο 62’ με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου που ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση του Αθανασόπουλου.

Η πίεση του Άρη στο 64′ φέρνει το γκολ, όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σπανός με κεφαλιά γράφει το 1-1.

Στο 74′ νέα μεγάλη ευκαιρία του Άρη, με τον Πανάρετο να κάνει την σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι με τον Κωστή να αναγκάζει τον Αθανασόπουλο σε νέα μεγάλη επέμβαση.

Στο 76′ δυνατό σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ στο 80’ ο Παναιγιάλειος έκανε την εμφάνισή του στο δεύτερο μέρος με τον Μπούνα να στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 86’ ο Μητρόπουλος κάνει την κάθετη στον Κωστή, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο, έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονομόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (15′ Μητρόπουλος), Αγγελής (90+2 Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Κουτρούμπας (79′ Οικονομόπουλος), Κωστής.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα (70′ Οικονόμου), Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Σπανός Μιχ., Αρβανίτης (66′ Σκούτας), Μπούνας, Λιάτος, Σπανός Aνδρ., Γκάτσης.

 

 

Η διοίκηση του Αρη Πατρών και σε αυτό το παιχνίδι τίμησε για την προσφορά τους τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Αντώνη Καμπάκο, Γιάννη Ρουμελιώτη αλλά και Κώστα Σπανό. Στην φωτό από αριστερά διακρίνονται οι Τάκης Αναστασόπουλος, Κώστας Σπανός, Αντώνης Καμπάκος, Αρης Ρούσος, Γιάννης Ρουμελιώτης και Κυριάκος Μπαζάρογλου

Η γυναικεία ομάδα του Αρη Πατρών που τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έδωσε δυναμικό παρών στην κερκίδα των Προσφυγικών

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. κατά την είσοδο των φιλάθλων

 

Στο γήπεδο των Προσφυγικών βρέθηκε και το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, πρόεδρος επιτροπής γυναικείων σωματείων και πρόσφατα αρχηγός αποστολής εθνικής ομάδας κορασίδων στην Λιθουανία που ανέβηκαν στη Uefa League A, Αριστέα Ρόμπολα μαζί με το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιο

 

Ο Ανδρέας Σπανός του Παναιγιαλείου στο 14’ νικάει τον Αναστασοβίτη γράφοντας το 0-1

 

Ο Ανδρέας Σπανός έχει σημειώσει το 0-1 και ανεβαίνει στα κάγκελα για να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου. Εδώ ο διαιτητής της αναμέτρησης τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά κάτι που στην συνέχεια (35’) έφερε και την αποβολή του σε μαρκάρισμα που έκανε στον Κουτρούμπα.

 

Ο έμπειρος διαιτητής του ντέρμπι Κώστας Ανδριανός από νωρίς μοίρασε αρκετές κάρτες έτσι ώστε να κρατήσει το παιχνίδι. Ο έμπειρος ρέφερι μοίρασε συνολικά 11 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη. Ο Άρης δέχτηκε επτά κίτρινες ενώ ο Παναιγιάλειος τέσσερις.

 

Ο Γιάννης Σπανός του Άρη φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1) και η κερκίδα των Προσφυγικών παίρνει φωτιά…

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement