Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (3/4)

Published

on

 

 

Κριός

Η Πανσέληνος θα στρέψει την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό το φεγγάρι ενδεχομένως να «φωτίσει» κάποια ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα και να σου δείξει κατά πόσο αυτά είναι σημαντικά. Είναι εξίσου πιθανό να σε οδηγήσει σε κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα έχουν όφελος για εσένα είτε σε επίπεδο συνεργασιών είτε σε οικονομικό επίπεδο.

 

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου καταδεικνύοντας πως θα έχει πολλές επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες αλλά είναι πολύ πιθανό να φέρει και αρκετό πείσμα σε ορισμένα ζητήματα.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος γίνεται μέσα σε μία περίοδο όπου φαίνεται πως είσαι αρκετά πιεσμένος λόγω επαγγελματικών αλλά και οικονομικών ζητημάτων. Παρόλα αυτά αυτό το φεγγάρι δείχνει τις καλές του προθέσεις προς εσένα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα -όπως συναισθηματική υπερχείλιση.

 

Καρκίνος

Θα τονιστούν ζητήματα τα οποία υπάρχουν όλο αυτό το διάστημα στη σκέψη και στην καθημερινότητά σου, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 6/4 θα λειτουργήσει σαν «μεγεθυντικός φακός» ως προς αυτά. Σε συνδυασμό με τον Άρη είναι πιθανό να υπάρξει νευρικότητα με αφορμή κάποια θέματα τα οποία θα σε απασχολήσουν.

 

 

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει ένα διάλειμμα για εσένα, ένα διάλειμμα από τις σκέψεις, τις ανησυχίες και όλα αυτά που σε έχουν απασχολήσει και εξακολουθούν να σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος στις 6/4 θα σου δώσει «αφορμές» για να ασχοληθείς με τους φίλους σου, το σύντροφό σου, να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που σε διασκεδάζουν και σε δραστηριότητες που αγαπάς.

 

Παρθένος

Αυτές τις ημέρες θα έχεις την τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία σχέσεων και συνεργασιών, κάτι το οποίο θα μπορούσε να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις τα θετικά τους σημεία και την επίδραση που έχουν σε εσένα. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την «παγίδα» η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να ψυχράνει το κλίμα σε σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Ζυγός

Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθεις άνετα σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτές τις ημέρες θα έχεις την τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία σχέσεων και συνεργασιών, κάτι το οποίο θα μπορούσε να σε οδηγήσει να υποτιμήσεις τα θετικά τους σημεία και την επίδραση που έχουν σε εσένα.

 

Σκορπιός

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της μέρας για το ζώδιο σου. Πρέπει να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν, γιατί περίεργα θα είναι τα συναισθήματα και ανάλογες οι ενέργειες σου.

 

Τοξότης

Θέματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων πρέπει να δώσεις προσοχή, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε αυτές ώστε να μπορέσεις να τα παρατηρήσεις. Ενδεχομένως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να σε κάνουν να χάσεις τη ψυχραιμία σου. Κράτησε τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Αιγόκερως

Θα ενδιαφερθείς αρκετά για ζητήματα τα οποία αφορούν εργασιακές υποθέσεις. Η Πανσέληνος θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά καθώς θα καταδείξει ζητήματα τα οποία χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Μία αλλαγή σε ένα εργασιακό σου θέμα θα σε βγάλει μακροπρόθεσμα κερδισμένο.

 

Υδροχόος

Η εβδομάδα θα φέρει την κοινωνική σου ζωή στο προσκήνιο και θα σου δημιουργήσει καλή διάθεση και όρεξη για να συναναστραφείς με κόσμο και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για να γίνουν νέες γνωριμίες όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ιχθύες

Είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου τοξικές καταστάσεις, πρόσωπα τα οποία σε έχουν πικράνει αλλά και συζητήσεις οι οποίες είχαν φέρει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ εσένα και αγαπημένων σου ανθρώπων. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 3/4 καταδεικνύει πώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement