Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανακοίνωσε στήριξη στον Βασίλη Αϊβαλή για το Δήμο Πατρέων ο Αλέξης Τσίπρας

Published

on

Η πανηγυρική προεκλογική Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει σήμερα υπό τον Α. Τσίπρα, όπου εγκρίνονται να ψηφοδέλτια του κόμματος.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ανακοίνωσε τη στήριξη του κόμματος σε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, αρχής γενομένης από τον Δήμο της Αθήνας όπου στηρίζει τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά.

Στο Δήμο του Πειραιά, τον Γιώργο Γαβρίλη, Σε Πάτρας τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αιβαλή. Στο Δήμο Περιστερίου, τον σημερινό Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Στη Λάρισα, τον Απόστολο Καλογιάννη. Στο Αγρίνιο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

“Στο Δήμο της Πάτρας, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αιβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, ανακοινώνοντας τους υποψηφίους δημάρχους στις μεγάλες πόλεις που θα στηρίξει επισήμως η παράταξη στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ για προοδευτικές συγκλίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, αξιοποιώντας νέα, δυναμικά και ικανά στελέχη από τον χώρο της κεντροαριστεράς, όπως του Βασίλη Αϊβαλή , προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, για το Δήμο Πατρέων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement