Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(10/4)

Published

on

Κριός
Tο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι οι μετακινήσεις, η επικοινωνιακή διάθεση και η εξωστρέφεια που θα υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο στις επαφές σου με τους άλλους. Θα υπάρξουν αρκετές επαφές, συναντήσεις και διασκεδαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

Ταύρος
Κρύβει ευκαιρίες για εσένα, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 11/4 καταδεικνύει πώς θα υπάρξουν θετικά γεγονότα. Αυτά θα σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις συνεργασίες καθώς και κάποια επαγγελματικά ζητήματα, από τα οποία θα έχεις το μέγιστο όφελος, κάτι που θα ενισχύσει τη ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Θα υπάρξει ένα νέο το οποίο θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου, πολύ πιθανό αυτό το νέο να σχετίζεται με τη δουλειά ή με μία προσωπική σου σχέση. Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ζώδιο του Κριού στις 11/4 -μία από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία- καταδεικνύει ευχάριστες εξελίξεις και συνθήκες σε ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά αλλά και το επαγγελματικό σου μέλλον.

Καρκίνος
Μία ξεχωριστή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς φαίνεται πως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις παραστάσεις και αυτό μεταφράζεται από το να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά, μέχρι και να αποφασίσεις για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής.

Λέων
Βάλε σχέδια για το μέλλον καθώς έχεις όλους τους θετικούς οιωνούς με το μέρος σου. Μην αμελήσεις όμως καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου.
Παρθένος
Η εβδομάδα φαίνεται πως θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς η σύνοδος Ηλίου-Δία στο ζώδιο του Κριού (11/4) θα επηρεάσει θετικά ερωτικά και οικονομικά ζητήματα από την άλλη όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο στους Ιχθύς (14/4) μπορεί να ψυχράνει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός
Μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς τα αστρολογικά δρώμενα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της θα δημιουργήσουν πολύ καλή διάθεση σε εσένα, η οποία θα οδηγήσει σε ευχάριστες συναναστροφές με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται μέσα στο στενό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον σου.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ξεκινά αστρολογικά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, από τη νέα της θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα τα οποία αφορούν επιχειρηματικά σχέδια, συνεταίρους, επενδύσεις αλλά και ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο φαίνεται πως αποτελεί φλέγον θέμα για εσένα. Με τις κατάλληλες κινήσεις η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να φέρει οικονομικές επιτυχίες και συμφωνίες.

Τοξότης
Θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά συχνά τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να κανονίσεις μία συνάντηση μαζί τους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/4 θα σημάνει την αρχή ενός διαστήματος που θα φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα σε οδηγήσει να τους δώσεις μεγαλύτερη προσοχή.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει αστρολογικά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων η οποία θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου, καθώς φαίνεται πώς θα αρχίσεις να απαλλάσσεσαι από κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες σου είχαν δημιουργήσει κόπωση όλο αυτό το διάστημα. Στις 11/4 θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα φέρει καλά νέα σε οικογενειακές υποθέσεις, θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και ζητήματα του σπιτιού.

Υδροχόος
Ο έρωτας θα γίνει πρωταγωνιστής των ημερών καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/4 θα σε κάνει να αναζητήσεις αυτό το συναίσθημα. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέος έρωτας, να ανανεωθεί ένας ήδη υπάρχων ή να ερωτευτείς μία νέα ενασχόληση/ δραστηριότητα/ χόμπι που θα κάνει την εμφάνιση του σαν ιδέα αυτές τις ημέρες.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να δημιουργούνται περισσότερες «αφορμές» για να περάσεις δημιουργικό χρόνο στο σπίτι παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/4 μπορεί να φέρει οικογενειακές και συγγενικές συναντήσεις, προσκλήσεις για δείπνο και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement