Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Πάτρα-Παρουσιάζει τις υποψήφιες και τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος του

Published

on

Τις υποψήφιες και τους υποψηφίους βουλευτές του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, θα παρουσιάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γιάνης Βαρουφάκης Θα αναφερθεί επίσης στα βασικά προγραμματικά σημεία για μια αγωνιστική συστράτευση απέναντι στη μνημονιακή σύμπραξη, καθώς και στους στόχους της εκλογικής συνεργασίας ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.
Και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Αίγιο και θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με φίλους της

«ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ»

Πληρωμές με το σύστημα… ΔΗΜΗΤΡΑ σε περίπτωση που κλείσουν οι τράπεζες προτείνει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.
Μιλώντας στο Open ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες και απάντησε «ελπίζω πως όχι» ενώ υποστήριξε το σύστημα πληρωμών ΔΗΜΗΤΡΑ, προκαλώντας την άμεση ειρωνική αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ρέθυμνο.

Ο Γ. Βαρουφάκης απέκλεισε εκ νέου συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: «Εμείς έχουμε την τάση να λέμε αυτό που πιστεύουμε και να πιστεύουμε αυτό που λέμε τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Δεν πρόκειται να υπερψηφίσουμε καμία από αυτές τις συγκυβερνήσεις που μαγειρεύονται. Σε καμία των περιπτώσεων συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΠΑΣΟΚ. Φαντάζεστε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement