Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πλήρης επιβεβαίωση του gnomip.gr: Αλλαγές στο  ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αχαΐα, δεν θα είναι υποψήφια η Ε. Συνοδινού

Published

on

Eπιβεβαιώθηκαν, πλήρως, η αποκλειστική ανάρτηση του gnomip.gr το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά και σχόλιο της χθεσινής έκδοσης της εφημερίδας «Η ΓΝΩΜΗ», για αλλαγές, κυριολεκτικά στο παρά ΄1, στο ψηφοδέλτιο Αχαϊας της Ν.Δ.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, η Πατρινή δικηγόρος, Ευρωπία Συνοδινού, επικαλούμενη «προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους», ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια.

Ειδικότερα σε ανάρτηση της, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Συνοδινού, αναφέρει: «Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Θα συνεχίσω ωστόσο με όλες μου τις δυνάμεις να στηρίζω την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο για μία ακόμη φορά ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Εξακολουθώ να είμαι παρούσα σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα εκλογική αναμέτρηση. Καλό αγώνα σε όλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη θέση της κ. Συνοδινού, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα τοποθετηθεί  η λογοθεραπεύτρια Κατερίνα Καραφωτιά από το Αίγιο, σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Βασίλη Χριστόπουλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement