Connect with us

Αθλητισμός

Στίβος: Ατύχημα για την Κυριακή Φιλτισάκου, οδηγός ετών 95!

Published

on

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο Άστρος Κυνουρίας όταν οδηγός 95 ετών παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, την Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια πρωινής προπόνησης.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Γλυφάδας του Παράλιου Άστρος σε ένα δρόμο που δεν έχει καθόλου κίνηση, όταν κάτοικος της περιοχής ηλικίας 95 ετών (γεννημένος το 1928) παρέσυρε με το αυτοκίνητο του την Φιλτισάκου την οποία δεν είδε στη άκρη του δρόμου όπου πραγματοποιούσε την προπόνηση της.

Η αθλήτρια μεταφέρθηκε από τον προπονητή της Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τριπόλεως και ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει χτυπήσει στον ώμο και η συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό κύπελλο στο Ποντεμπράντι δεν υφίσταται πλέον.

Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα για του τραυματισμού, όμως το σοκ που έχει υποστεί η αθλήτρια είναι μεγάλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed, ο 95χρονος οδηγός διαθέτει θεωρημένο δίπλωμα οδήγησης αλλά και ασφάλεια!

Ο νόμος για τον ΚΟΚ αναφέρει μετά τα 80 έτη, ότι ο οδηγός υποβάλλεται ανά δύο χρόνια σε εξετάσεις από παθολόγο, οφθαλμίατρο ωτορινολαρυγγολόγο και νευρολόγο ή ψυχίατρο προκειμένου να κριθεί ή όχι ικανός για να του ανανεωθεί το δίπλωμα για άλλα δύο χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο 95χρονος θα πρέπει να έχει περάσει από επτά εξετάσεις τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης τίθεται και ζήτημα σχετικά με την ασφαλιστική εταιρεία που τον έκρινε ικανό για να τον ασφαλίσει ως οδηγό…

Να σημειωθεί ότι η πολιτική των ασφαλιστικών εταιρειών είναι να ασφαλίζουν αλλά να χρεώνουν επασφάλιστρο που ποικίλει από +30% μέχρι +50%…

Πηγή: Sportsfeed

Ροή ειδήσεων

Advertisement