Connect with us

Αθλητισμός

ΕΠΣ Αχαΐας: Πλέι οφ με… άρωμα Γ΄ Εθνικής!

Published

on

Σήμερα Τετάρτη τα φώτα της Α΄ κατηγορίας σε Αίγιο (Παναιγιάλειος-Θύελλα Πατρών, Πανμοβριακός-Άρης Πατρών) και Ριόλο

Τρεις… παλιοί (Θύελλα Πατρών, Παναιγιάλειος, Άρης Πατρών) και ένας… νέος σύλλογος (Πανμοβριακός) ρίχνονται σήμερα στη μάχη των μπαράζ ανόδου (ημιτελικά των πλέι-οφ) που θα αναδείξουν το φετινό πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας που διοργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας.

Τα βλέμματα λοιπόν στρέφονται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, όπου ο Παναιγιάλειος φιλοξενεί (17:00) τη Θύελλα Πατρών και ο Πανμοβριακός στην έδρα του, αυτή του Ριόλου, αναμετράται την ίδια ώρα με τον Άρη Πατρών.

ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ

Αμφότερες επιθυμούν να ξεκινήσουν με νίκες την ημιτελική αυτή φάση, έτσι ώστε να έχουν ψυχολογικό κίνητρο, καθώς δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ αυτών των αναμετρήσεων.

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ… «ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ»

Από τους τέσσερις συλλόγους, που λαμβάνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες πλέι οφ, δεν απουσιάζουν οι… «παλιοσειρές» με τον Παναιγιάλειο να έχει τρεις τους Βαγγέλη Γκάτση, Χρήστο Αθανασόπουλο και Τάκη Παπαδόπουλο, η Θύελλα Πατρών τον Δημήτρη Νικολόπουλο, ο Άρης Πατρών τους Γιάννη Σπανό, Άκη Κωστή, και ο Πανμοβριακός Ριόλου τους Γιώργο Κοκκίνη και Παναγιώτη Νιφορόπουλο.

ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Βαγγέλης Γκάτσης, Γιάννης Σπανός και Παναγιώτης Νιφορόπουλος που σήμερα, αλλά και στα υπόλοιπα 24ωρα που θα ακολουθήσουν -και θα παίξουν αντίπαλοι- βρέθηκαν συμπαίκτες στην Παναχαϊκή την περίοδο του 2007-2008, επί εποχής Γιώργου Στράτζαλη και έπειτα οι δύο τελευταίοι (2008-2009) επί Άγγελου Ποστέκογλου.

ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ

Τώρα σε ό,τι αφορά τους τεχνικούς, οι δύο από τις τέσσερις συλλόγους έχουν δύο «παλιούς», που έχουν «φάει» τους πάγκους με το… κουτάλι, ενώ οι υπόλοιποι δύο πορεύονται με νεότερους σε ηλικία προπονητές. Πιο συγκεκριμένα, στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» είναι ο Θόδωρος Ανδριόπουλος (58 ετών), στη Θύελλα Πατρών ο Σάκης Πεφάνης (58 ετών) κι ακολουθούν οι 40ρηδες και κάτι Γιώργος Λαγός του Πανμοβριακού Ριόλου και ο Θανάσης Παπουτσής του Άρη Πατρών.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε τους διαιτητές της ημιτελικής φάσης. Πιο συγκεκριμένα στον παιχνίδι του Πανμοβριακού με τον Άρη Πατρών διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ανδριανός με βοηθούς τους Ανδρέα Μεϊντανά και Θεόφιλο Τραγουλιά, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Θόδωρος Χριστόπουλος. Στον άλλον ημιτελικό στο Αίγιο ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τη Θύελλα Πατρών διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Καδδάς με βοηθούς τους Μιχάλη Ανδριανό και Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μεσάζος.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement