Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επισκέψεις Ανδρικόπουλου σε ΤΑΣ και υπηρεσίες του Υπ. Υποδομών

«Αναγκαία η αντισεισμική θωράκιση»

Published

on

Τον Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α./ Π.Σ. Άρης Ανδρικόπουλος, όπου είχε συνάντηση με εργαζομένους.

Η επίσκεψη είχε ως στόχο την ενημέρωση για την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και ο εντοπισμός των τομέων που χρήζουν άμεσης προσοχής σε μια σεισμόπληκτη περιοχή όπως η δική μας.

Ο κ. Ανδρικόπουλος έγινε δεκτός με θέρμη από τους εργαζόμενους που ήταν πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες και τα παράπονά τους.

«Η αντισεισμική θωράκιση της κοινωνίας σε όλους τους τομείς είναι αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να υποστηριχθούν για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους», επισημαίνει ο κ. Ανδρικόπουλος, ο οποίος ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έχει ασχοληθεί με τα θέματα των φυσικών καταστροφών και έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη.

Παράλληλα, ο κ. Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Ελλάδας (Δ.A.E.Φ.K.-Δ.E.), που υπάγεται στο Υπουργείο Υποδομών και την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (E.Y.Δ.E.) Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου που επίσης υπάγεται στο Υπουργείο Υποδομών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement