Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε γνώριμο χώρο με οικεία πρόσωπα η Ευσταθία Γιαννιά

Published

on

Σ’ έναν γνώριμο χώρο, ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά, η οποία είχε συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας.

Η κα Γιαννιά που γνωρίζει τα προβλήματα των αστυνομικών, επεσήμανε πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στήριξε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ικανοποιώντας πολλές από τις διεκδικήσεις δεκαετιών όλων των αστυνομικών, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Αστυνομία με την εφαρμογή νέων μεθόδων και πολιτικών με κοινωνικά χαρακτηριστικά, εκσυγχρονίζεται, επιμορφώνεται και θωρακίζεται, προς όφελος της κοινωνίας, με την οποία, άλλωστε έχει διαχρονικά, ισχυρούς δεσμούς.
«Υπηρετώντας επί πολλά χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γνωρίζω τον απαιτητικό και δύσκολο ρόλο των αστυνομικών, ιδιαίτερα σήμερα, που οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε θέσει εξαρχής ως προτεραιότητα την ασφάλεια όλων ως θεμελιώδες αγαθό του πολίτη, καθώς συνδέεται με τη σταθερότητα, την κοινωνική ειρήνη, την ανάπτυξη, το δικαίωμα στην προκοπή. Η κυβέρνηση αύξησε το ανθρώπινο δυναμικό του Σώματος και το ενίσχυσε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ μερίμνησε και για την αντιμετώπιση των νέων αθέατων μορφών βίας, με την ίδρυση για παράδειγμα των γραφείων ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων το ένα λειτουργεί στην Πάτρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ασφάλεια είναι μία καθημερινή μάχη για την ελευθερία και την Δημοκρατία, την οποία δίνουν με αυτοθυσία όλοι οι πρώην συνάδελφοί μου», τόνισε η κα Γιαννιά και ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς που βάζουν πάντα τον πήχη ακόμη ψηλότερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement