Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Παναιγιάλειος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των play off

Published

on

Η Θύελλα Πατρών δεν κατάφερε να πάρει έστω την ισοπαλία που θα της έδινε το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας καθώς ηττήθηκε στον “Φ. Αραβαντινός” με 1-0 απο τον Παναιγιάλειο.

Το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη το ότι έπαιζε για δύο αποτελέσματα και δέχτηκε νωρίς το γκολ άγχωσε τους ποδοσφαιριστές του με τον Παναιγιάλειο να είναι πιο συγκεντρωμένος στο στόχο του και στα αμυντικά του καθήκοντα παίρνοντας την πρόκριση.

Το γκολ του Παναιγιαλείου ήρθε στο 12΄με εκπληκτικό σουτ του Αρβανίτη. Η Θύελλα προσπάθησε να αντιδράσει στο 16′ με τον Σκεπετάρη να χάνει καλή ευκαιρία.

Στη επανάληψη η Θύελλα και στο 72′ είχε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Σκεπετάρη εξουδετέρωσε ο Αθανασόπουλος.

Ο Παναιγιάλειος με μια ισοπαλία στην  έδρα του (1-1) και  μια νίκη στον “Φ. Αραβαντινός” θα βρεθεί στον τελικό με τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από την διαιτησία της Ελένης Αντωνίου

Την Τετάρτη ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Πανμοβριακό ενώ την Κυριακή οι Αιγιώτες αγωνίζονται στην ρεβάνς στον γήπεδο του Ριόλου.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Δούρος, Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκούμης, Παναγόπουλος (82′ Πανίτσας), Ντίνος, Σκεπετάρης, Κουτσαντώνης (60′ Κούρτης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χύσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μ. Σπανός, Αρβανίτης (60′ Κόρμπος) Α. Σπανός (87′ Τσεκούρας), Λιάτος, Σκούτας (79′ Οικονόμου), Γκάτσης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement