Connect with us

Ερασιτεχνικό

PLAY OFF – A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Ο κάμπος… βγάζει πρωταθλητή

Published

on

 

O Πανμοβριακός υποδέχεται (17:00) τον Παναιγιάλειο στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Στο Αίγιο ή στην Δυτική Αχαΐα θα κάτσει… η μπίλια για τον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας;

Πράξη δεύτερη και τελευταία θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ριόλου με τον τοπικό Πανμοβριακό να φιλοδοξεί να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (3-1) του πρώτου τελικού κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού πιστεύει στην ανατροπή και στηρίζεται και στην παρουσία του κόσμου του στο γήπεδο του Ριόλου καθώς αναζητά ένα σκορ 2-0 για να πάει το παιχνίδι στην παράταση ή 3-0 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και να γράψει για δεύτερη φορά ιστορία.

Για να επιτευχθεί αυτό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχτεί γκολ, κάτι που σημαίνει όπως ανέφερε και στην «Γ» ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Λαγός, ότι πρέπει να αποφύγουν τα παιδαριώδη λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ:

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν τον φοβόμαστε»

Ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος είναι η σημαία του Πανμοβριακού Ριόλου κι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου. Πρόκειται για παίκτη με παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι ο Πανμοβριακός μπορεί να πετύχει την ανατροπή.

«Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο την Τετάρτη κόντρα στον Παναιγιάλειο», δήλωσε στη «Γ» ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος και συνέχισε λέγοντας «ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, μια ομάδα που όπως και να το κάνουμε έχει μεγάλη ιστορία. Εμείς σήμερα έχοντας μαζί μας την στήριξη και την αγάπη αυτού του κόσμου που ήρθε και στο Αίγιο με την βροχή και στάθηκε δίπλα μας θα τα δώσουμε όλα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο δεν τον φοβόμαστε όμως. Σήμερα λοιπόν (5 μ.μ.) όλοι στο γήπεδο μια γροθιά, να γίνει μια ακόμα γιορτή γιατί έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι».

NΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ

Ο Παναιγιάλειος από την άλλη πλευρά είναι μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και με μεγάλη ιστορία. Όπως δήλωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο έμπειρος τεχνικός Θόδωρος Ανδριόπουλος η ομάδα του θα προσπαθήσει απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα ενώ θα επιδιώξει να σημειώσει και ένα ακόμα γκολ το οποίο θα κάνει το έργο τους πιο εύκολο. Ο Παναιγιάλειος θέλει να επιστρέψει στα σαλόνια… της Γ’ Εθνικής και με το 3-1 έχει ένα πολύ καλό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αρχικά καθώς στην συνέχεια έχει να δώσει και μια σειρά αγώνων με άλλες ΕΠΣ για να πάρει και το εισιτήριο.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΧΡΟΝΑΣ

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε τον έμπειρο διαιτητή Νίκο Χρονά. Ο ρέφερι καλείται να βγάλει εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι κάτι που όλοι εύχονται να το κάνει χωρίς διαμαρτυρίες. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Ζούλης και Θεόφιλος Τραγουλιάς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement