Connect with us

Ερασιτεχνικό

O Πανμοβριακός στον τελικό μετά από δύο νίκες που σημείωσε κόντρα στον Άρη

Published

on

O Πανμοβριακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε και στα Προσφυγικά του Αρη Πατρών με σκορ 1-0.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έχοντας διαβάσει… καλά τον αντίπαλό του και δίκαια πήρε τη νίκη.

Ο Αρης από την άλλη μεριά εμφανώς αγχωμένος καθώς ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στον τελικό δεν δημιούργησε ευκαιρίες παρά μόνο  αυτή στο 65′ όταν μετά από σέντρα του Κωστή ο Σπανός εξ επαφής με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγιωτόπουλο που μπλόκαρε. Νωρίτερα και στο 37′ ο Πανμοβριακός μετά από γέμισμα… του Ρουμπάτου υπήρξε λάθος συνενώσει του Αναστασοβιτη με τον Μεντζελόπουλο με την μπάλα να περνάει αουτ προ κενής εστίας. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί στην επανάληψη να είχαν την υπεροχή όμως αυτή ήταν ανούσια.

Ο Πανμοβριακός ήταν αρκετά συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του αμυντικά κράτησε μακριά τους “ερυθρόλευκους” και κατάφερε στο 85′ μετά από μπαλιά του Μ. Παναγιωτόπουλου που μπήκε ως αλλαγή να κάνει λάθος απομάκρυνση ο Μεντζελόπουλος και ο Δημητρακόπουλος που καιροφυλαχτούσε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασοβίτη.

Ο διαιτητής της συνάντησης Γιώργος Παπαδόπουλος απέβαλε τον Λάτση.

Η ομάδα του Πανμοβριακού την Τετάρτη (3/5) θα αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο στον Αίγιο ενώ την Κυριακή (7/5) θα υποδεχτεί στο δεύτερο παιχνίδι στον Ριόλο του Αιγιώτες.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Αναστασωβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (71′ Δημόπουλος), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γράβαλος, Αγγελής (75′ Μητρόπουλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Οικονόπουλος (42′ λ.τ. Νικολόπουλος) Κωστής.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Λιάκος, Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέκας, Κοκκίνης, Βαλογιάννης (82′ Παναγόπουλος), Καρακάσης, Δημητρακόπουλος, Ρουμπάτος (69′ Μ. Παναγιωτόπουλος), Νιφορόπουλος (82′ Κουραχάνης) Παπαδάτος (75′ Πυρρής).

Χαράλαμπος Γαλαριώτης

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement