Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το Αίγιο έφερε χαμόγελα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την έως τώρα πορεία της προεκλογικής εκστρατείας στην Αχαϊα.

Ενδεικτικά αναφέρουν ότι η γενική συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Αιγίου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, δείχνοντας την υψηλή συσπείρωση του κόμματος.
Στη συνέλευση παρουσιάστηκε η πολιτική απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία δίνει τις κατευθύνσεις και θέτει συγκεκριμένα καθήκοντα για τις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαη.
Επίσης, παρουσιάστηκαν στα κομματικά μέλη και στους φίλους της τοπικής οργάνωσης Αιγίου οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες βουλευτές.
Η δημόσια παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο Αίγιο θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Τρίτη 9 Μαΐου, στις 8 μ.μ, μπροστά από το εκλογικό κέντρο που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του στην οδό Ερμού 11.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ 3 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Θα προηγηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Πάτρα, την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαϊου, με συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων και παρουσίαση, επίσης, του ψηφοδελτίου.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ
Όσο για την κεντρική συγκέντρωση στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή θα γίνει είτε στις 17 είτε στις 19 Μαϊου, με τόπο διεξαγωγής την πλατεία Γεωργίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement