Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γέφυρα: Το βάρος στις επενδύσεις για τη συντήρηση

Τι ανέφερε στη «Γ» ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Λούκας

Published

on

«Συνειδητή στρατηγική και  ποιοτική επιλογή της VINCI Highways (μέλος του δικτύου της οποίας είναι η ΓΕΦΥΡΑ) είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της κάθε μία από τις 365 ημέρες του χρόνου, με περιπολίες ασφαλείας καθ’ όλο το μήκος της Γέφυρας, δωρεάν οδική βοήθεια και τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία επόπτευσης».

Αυτά, μεταξύ άλλων, μας είπε ο κ. Πάνος Λούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ, παραχωρησιούχου εταιρείας της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου,  ο οποίος επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της «Γ» και είχε συνάντηση γνωριμίας με τον εκδότη Γιάννη Χ. Χριστόπουλο και στελέχη της εφημερίδας.

Ο κ. Λούκας, που ανέλαβε πρόσφατα  καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου, συνοδευόταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Γιάννη Φρέρη, αναφέρθηκε στην αύξηση της κινητικότητας στη Γέφυρα, εκτιμώντας ότι αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη για ανάκαμψη της οικονομίας, αναφέροντας μάλιστα ότι η κίνηση την περίοδο του Πάσχα, ξεπέρασε κατά 3,5% την αντίστοιχη της περιόδου του 2019, δηλαδή της προ covid τριετίας.

Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης ανέφερε ότι από την 1η Απριλίου, η διοίκηση της εταιρείας, προχώρησε σε μείωση του κόστους των 44 διελεύσεων, μετά το θέμα που είχε ανακύψει στις αρχές του έτους.

Για 44 διελεύσεις, οι συνδρομητές πληρώνουν κατά μέσο όρο για κάθε διέλευση 5,29 €.

Επίσης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του συνδρομητικού προγράμματος “eργασία pass” ανέφερε ότι:

-Το «eργασία Pass» αντιπροσωπεύει μηνιαίο κόστος για 44 διελεύσεις, 10 € φθηνότερο σε σύγκριση με τις τιμές του 2022 και 53 € φθηνότερο από τη χρήση του πορθμείου.

– Όσον αφορά “ΓΕΦΥΡΑ  e-pass” (κύριο προϊόν), οι συχνοί χρήστες που πραγματοποιούν 44 διελεύσεις τον μήνα, έχουν μηνιαίο κόστος που ξεπερνά μόλις κατά 8,90 € το σχετικό κόστος κατά τη χρήση του πορθμείου.

Τέλος ο κ. Λούκας ανέφερε ότι στρατηγική της εταιρείας είναι να γίνουν σημαντικές επενδύσεις στον τομέα συντήρησης του έργου, που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement