Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ: Με ένα όνειρο τρελό!

Published

on

Ο Πανμοβριακός Ριόλου νίκησε δύο φορές τον Άρη Πατρών και επάξια βρίσκεται στον τελικό με τον Παναιγιάλειο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα χωριό λίγων κατοίκων όπως είναι αυτό του Ριόλου ζει για δεύτερη φορά ένα όνειρο τρελό καθώς διεκδικεί την άνοδό του στην Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πανμοβριακός πριν  λίγα χρόνια κα συγκεκριμένα το 2018 για πρώτη φορά στην ιστορία του στέφθηκε πρωταθλητής και αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κάτι που εύχεται να ξαναζήσει. Μέντορας σε αυτή την επιτυχία ποιος άλλος από τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Λαγό που όσοι είχαν δει αγώνες των «κοκκινόμαυρων» θα καταλάβαιναν ότι αυτή η πορεία της ομάδας κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.  Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού λοιπόν στο δεύτερο ματς των ημιτελικών κόντρα στον Αρη στα Προσφυγικά ήταν σαφώς ανώτερο και δίκαια νίκησε για δεύτερη φορά τους «ερυθρόλευκους».

Παίκτες με ψυχή και πάθος έδειξαν ότι το ήθελαν πιο πολύ από τον Άρη και μέσα στα Προσφυγικά πήραν μια μεγάλη νίκη-πρόκριση για μεθαυριανό πρώτο τελικό στο Αίγιο με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΓΑΛΙΑΣ (Αντιπρόεδρος):

«Μας είχαν αουτσάιντερ»

Ο αντιπρόεδρος του Πανμοβριακού Ριόλου, Κώστας Μαργαλιάς τόνισε ότι η πορεία αυτή της ομάδας οφείλεται στον Γιώργο Λαγό ενώ η διοίκηση στήριξε την προσπάθεια όλων στο εκατό τοις εκατό.

«Η ομάδα φέτος οργανώθηκε με νέους παίκτες, καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και έπειτα από πολλή δουλειά και αγώνα φτάσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η πορεία αυτή οφείλεται στον προπονητή μας Γιώργο Λαγό δημιουργώντας μια πολύ καλή ομάδα εντός αγωνιστικών γραμμών ενώ μεγάλη επιτυχία έχει και στο κλίμα εκτός αυτών.

Εμείς σαν διοίκηση έχουμε στηρίξει την προσπάθεια όλων στο εκατό τοις εκατό. Από την αρχή όλοι μας είχαν ως αουτσάιντερ ωστόσο δουλέψαμε σκληρά και βλέπαμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά φτάνοντας στον τελικό. Εκεί με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο θα διεκδικήσουμε το καλύτερο και αν έρθει η πρόκριση και καταφέρουμε να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική, είμαστε σε θέση να στηρίξουμε την προσπάθεια και σε αυτό το πρωτάθλημα».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ (αρχηγός):

 «Ξέραμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία»

Ο αρχηγός του Πανμοβριακού Ριόλου ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα και για την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ δήλωσε: «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι και στα 2 παιχνίδια απέναντι στην ομάδα του Άρη. Ξέραμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Θεωρώ πως δίκαια περάσαμε στον τελικό. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αυτό το παραδέχτηκε και η διοίκηση του Άρη προς τιμήν τους. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια παίκτες, προπονητής, διοίκηση και ο ένας βοηθάει τον άλλον.  Πλέον ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα εδώ που φτάσαμε  και θα παίξουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που την σεβόμαστε απεριόριστα αλλά δεν φοβόμαστε δόξα τω θεώ. Όλοι οι παίκτες μας έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες… Εύχομαι να γίνουν δύο ωραία παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος.

 

ΘΕΜΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (γεν. αρχηγός):

Το οικογενειακό κλίμα είναι το κλειδί

Οπαράγοντας του Πανμοβριακού Ριόλου Θέμης Παπαγεωργακόπουλος τόνισε: «Το κλειδί της επιτυχίας άποψή μου είναι το οικογενειακό κλίμα που έχουμε διοίκηση, παίκτες, κόσμος και μαζί με την σκληρή δουλειά των παιδιών και του προπονητή μας. Ο τελικός είναι μια γιορτή για εμάς. Θα διεκδικήσουμε το καλύτερο και ευχόμαστε το κύπελλο να έρθει στο Ριόλο».

 

 

ΦΩΤΟΛΕΖΑΝΤΕΣ

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο των Προσφυγικών για να στηρίξει την ομάδα του χωριού και στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί μια τεράστια πρόκριση

Ο έμπειρος επιθετικός του Πανμοβριακού Αυγερινός Δημητρακόπουλος «χτύπησε» στο 85’ της συνάντησης δίνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στην ομάδα του

Η «σημαία» του Πανμοβριακού Παναγιώτης Νιφορόπουλος έριξε αρκετά χιλιόμετρα βοηθώντας τους συμπαίκτες του

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement