Connect with us

Ερασιτεχνικό

PLAY OFF- Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Προβάδισμα ανόδου για τον Παναιγιάλειο

Published

on

 

Ο Παναιγιάλειος στον πρώτο τελικό των play off με ήρωα τον Αθανασόπουλου που απέκρουσε πέναλτι στο 93’ νίκησε στο Αίγιο τον Πανμοβριακό με 3-1

 

Ο παλιός είναι αλλιώς με τον Παναιγιάλειο να παίρνει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στον Πανμοβριακό Ριόλου που είχε ήρωα τον πορτιέρο Αθανασόπουλο που απέκρουσε πέναλτι στο 93’.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου μεταξύ του Παναιγιάλειο και του Πανμοβριακού με τους γηπεδούχους να κάνουν μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χορταστικό σε γκολ καθώς μέσα σε 23’ σημειώθηκαν τέσσερα γκολ με τον Παναιγιάλειο να μπαίνει δυνατά και να αποκτάει ένα προβάδισμα δύο τερμάτων στα 4’ πρώτα λεπτά ξυλιάζοντας τους κοκκινόμαυρους. Στο 2’ ο Λιάτος εκτελεί το κόρνερ και ο Σκούτας με κεφαλιά έγραψε… το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λιάτος με προβολή έδωσε αέρα δύο τερμάτων τους μελανόλευκους (2-0). Ο Πανμοβριακός προσπάθησε να αντιδράσει από την ψυχρολουσία και στο 8’ ο Δημητρακόπουλος απείλησε με τον Αθανασόπουλο να μπλοκάρει. Στο 10’ όμως ο Πανμοβριακός κατάφερε με τον Ρουμπάτο να μειώσει σε 2-1 με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Νιφορόπουλου.

Ο Παναιγιάλειος στο 23’ ευτύχησε με αυτογκολ του Μπουρδέκα μετά από σέντρα του Λιάτου να κάνει το 3-1.

Στο 36’ και πάλι ο Πανμοβριακός απείλησε με τον Δημητρακόπουλο του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Αθανασόπουλος

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ο ΡΙΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΚΙΠΕΡ

Ο Πανμοβριακός στην επανάληψη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να μειώσει έχοντας ελπίδες για τον επαναληπτικό όμως την πρώτη μεγάλη φάση την δημιούργησε ο Παναιγιάλειος στο 50’ με το πλασέ του Γκάτση να αποκρούει με υπερένταση ο Κυριακόπουλος σε κόρνερ.

Από κει και πέρα τα ηνία παίρνει η ομάδα του Ριόλου χάνοντας ευκαιρίες για να μειώσει στο παιχνίδι. Στο 52’ ο Δημητρακόπουλος μόνος στην μικρή περιοχή κάνει την κεφαλιά ψαράκι στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημητρακόπουλος βγάζει την κάθετη μπαλιά στον Λιάκο και αυτός από πλάγια στέλνει την  μπάλα άουτ.

Τεράστια ευκαιρία του Πανμοβριακού στο 69’ της συνάντησης με τον Κυριακόπουλο να βγάζει από την σέντρα και ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά εξ επαφής δεν νίκησε τον Αθανασόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 81’ ο Παναιγιάλειος έκανε την εμφάνισή του στα καρέ του Κυριακόπουλου με τον Αρβανίτη να βγάζει την σέντρα όμως η κεφαλιά του Γκάτση απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ.

Στο 82’ ο Δημητρακόπουλος βλέπει τον Αθανασόπουλο εκτός εστίας πλάσαρε από μακριά με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Στο 93’ ο Πανμοβριακός έχασε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 όταν ο Ρουμπάτος μπαίνει μέσα στην περιοχή, περνάει τον Παπαδόπουλο με τον Κοτσόκολο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Ανδριανό να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Αθανασόπουλου καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Παναγόπουλος και κράτησε ζωντανό τον Παναιγιάλειο για την ρεβάνς της Κυριακής στο γήπεδο του Ριόλου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού στην ρεβάνς θέλει ένα 2-0 για να οδηγηθεί το παιχνίδι σε παράταση και πέναλτι ή 3-0 για να πάρει την πρόκριση και να στεφθεί πρωταθλητή.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Θ. Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος (52’ Οικονόμου), Χούσα, Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Μ. Σπανός (66’ Κόρμπος), Σκούτας (91’ Ροδόπουλος), Λιάτος, Α. Σπανός, Γκάτσης, Αρβανίτης (91’ Τσεκούρας).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Γ. Λαγός): Π. Κυριακόπουλος, Λιάκος, Δ. Κυριακόπουλος, Μπουρδέρκας, Κοκκίνης (71’ Πυρρής), Βαλογιάννης (71’ Παναγόπουλος), Καρακάσης, Παπαδάτος (31′ Κουραχάνης), Ρουμπάτος, Δημητρακόπουλος, Νιφορόπουλος (89’ Κάτσενος)

Ροή ειδήσεων

Advertisement