Connect with us

Αθλητισμός

ΚΑΕ Απόλλων: Στοχεύει για ψηλότερα

Published

on

 

Οι διοικούντες την ΚΑΕ Απόλλων έδωσαν το σύνθημα ακόμη και για πλασάρισμα στις πρώτες οκτώ θέσεις της Basket League

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η χρονιά του Απόλλωνα μπορεί να ξεκίνησε με πολύ άγχος από όλους (παίκτες, προπονητής διοικούντες, κόσμος), ωστόσο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η μελανόλευκη ομάδα, έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό της κι όλους τους υπόλοιπους απέκτησε μια… ισχυρή δύναμη, που δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή.

Μπήκε «φουριόζα» και όταν… χρειάστηκε, άπαντες έδρασαν κι έτσι ο ιστορικός σύλλογος παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ για δεύτερη χρονιά και οδεύει για την τρίτη.

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΝ «ΠΗΧΗ»

Όμως οι άνθρωποί του ανέβασαν τον πήχη ψηλά και φέτος στο νέο πρωτάθλημα της Basket League της περιόδου 2023-2024 έχουν βάλει στόχο για πιο ψηλά, επιθυμώντας ένα πλασάρισμα στις πρώτες οκτώ θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δεν έγιναν Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, έχοντας σκοπό να… κατακτήσουν την κορυφή, αλλά δεν θα «χάλαγε» καθόλου τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα μια έξοδο στην Ευρώπη, όπως άλλωστε αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του.

Ο «ΒΕΤΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ»

Χθες οι ιθύνοντες την ΚΑΕ (Βασίλης Βλασταράς, Γιάννης Κόντης), αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Αθανασίου, δεμένοι χέρι-χέρι έκαναν τον απολογισμό της περιόδου, που έφυγε και ατενίζουν τη χρονιά που έρχεται -στοχεύοντας ψηλά- με απόλυτη αισιοδοξία.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Βασίλης Βλασταράς, ο οποίος ανέφερε: «Η χρονιά ήταν η δυσκολότερη στη διετή θητεία αυτής της διοίκησης αλλά και άκρως επιτυχημένη, παρά τα πολλά προβλήματα από τα διάφορα κέντρα που ήταν σε βάρος μας, καθώς αντίβαρο σε όλα αυτά ήταν η στήριξη από τον κόσμο μας και η βαριά φανέλα του Απόλλωνα. Θεωρώ ότι του χρόνου θα είναι πιο εύκολα με στόχο να κάνουμε κάτι καλύτερο, το βήμα το παραπάνω». Για να… βγάλει την «είδηση» ερωτώμενος για το πού μπορεί να φτάσει ο Απόλλων: «Να μπούμε στην 8άδα» ήταν η απάντησή του. Έπειτα, αναφέρθηκε στην υπόθεση Νίκου Βετούλα, λέγοντας: «Ο Βετούλας δεν είναι απλά και μόνο ο προπονητής όπως συμβαίνει στις ομάδες. Είναι ένας από μας, δεν μπαίνει θέμα να μη συνεχίσουμε μαζί, μόνο αν το θελήσει ο ίδιος θα φύγει από τον Απόλλωνα».

«ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Αθανασίου, ο οποίος είπε: «Η φετινή χρονιά για την ΚΑΕ ήταν ανεπανάληπτη ίσως και απρόσμενα θα έλεγα και προσφέρει τεράστια βοήθεια στον ερασιτέχνη με τη σημερινή εικόνα που έχουν οι Ακαδημίες του Απόλλωνα», για να προσθέσει με νόημα: «Χρειάζεται υπομονή ακόμη για να υπάρξει ακόμη καλύτερη εικόνα και προοπτική στον σύλλογο απαλλαγμένος οριστικά από τα βαρίδια του παρελθόντος».

«ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Τέλος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Κόντης, δήλωσε: «Η χρονιά είχε πολλές δυσκολίες, ανησυχήσαμε κάποια στιγμή όμως με τον εκπληκτικό κόσμο μας και τις αστραπιαίες κινήσεις που έγιναν στο ρόστερ όλα πήγαν καλά στο τέλος. Ο Απόλλων είναι μια μεγάλη αγκαλιά, οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης και οι μεγάλες μας νίκες επί Ιωνικού και Προμηθέα στο φινάλε ήταν πολύ καθοριστικές. Αν δεν είχαμε το απρόοπτο με τον τραυματισμό του Μακ ίσως η ομάδα να τερμάτιζε και ψηλότερα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία».

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΚΑΕ

Παρουσία όλων των μελών της ΚΑΕ πραγματοποιήθηκε προχθές η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα, όπου συζητήθηκαν θέματα, που αφορούσαν την μελανόλευκη ομάδα και μεταξύ αυτών παραβρέθηκαν οι Γ. Κόντης (πρόεδρος ΚΑΕ Απόλλων), Γ. Αθανασίου (πρόεδρος Ερασιτέχνη), αλλά και τα μέλη Κ. Αποστολόπουλος, Β. Βλασταράς, Α. Κάτσενος, Καρούμπαλος, Ζέρβας, Φ. Καμίσης, Μαρλαφέκας, ενώ γραμματέας αυτής ήταν η Β. Μπουτοπούλου.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement