Connect with us

Ελλάδα

Ζάππειο: Η εκδήλωση της ΝΔ στο Ζάππειο – Στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής

Published

on

Μήνυμα ενότητας της ΝΔ με στόχο τη συσπείρωση των «γαλάζιων» ψηφοφόρων εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, στέλνει η σημερινή κοινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους δυο πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους του κόμματος, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα μιλήσουν και οι τρεις, γίνεται σε μία συμβολική ημερομηνία με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης αλλά και την επέτειο ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ.

Η πορεία της εκδήλωσης

Στο βήμα ο Κώστας Καραμανλής

«Αυτή η χώρα είναι φάρος όχι μόνο της αρχαίας σοφίας αλλά και της ζωντάνιας και της σύγχρονης ανθεκτικότητας», είπε.

Η Φον Ντερ Λάιεν εξαίρει τις προσπάθειες της Ελλάδας στον ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά και στις

Μεταδίδεται βίντεο της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν

Παρουσιάστηκε βίντεο με δηλώσεις του ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή για την θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη

Την εκδήλωση άνοιξε η υποψήφια Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία, Πορφυλλένια Κανελλοπούλου

Οι προσκλήσεις εστάλησαν την περασμένη Τετάρτη, μεταξύ άλλων, σε όλους τους πρώην υπουργούς Εξωτερικών και Επιτρόπους στην Ε.Ε. που ανήκουν στη Ν.Δ. Παράλληλα, προσκλήσεις εστάλησαν και στους 26 πρέσβεις των κρατών-μελών της Ε.Ε. Τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης επιμελούνται στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού (Γ. Μπρατάκος, Π. Μαρινάκης, Κ. Κάπη, Γ. Σμυρλής, Α. Πελώνη).

zappeio-nd-1

Εκτός των πρώην πρωθυπουργών, ανάμεσα στα πρόσωπα που δίνουν το «παρών» είναι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Πέτρος Μολυβιάτης, ο Σταύρος Δήμας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη κ.ά. Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει με ένα σύντομο αναδρομικό βίντεο, το οποίο θα εστιάζει στην πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη, με αφετηρία, βεβαίως, την υπογραφή της ένταξης της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Ζάππειο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement