Connect with us

Ελλάδα

Νέο επεισόδιο στο Αρσάκειο: Μαθητής που έκανε bullying στον 15χρονο, έβρισε καθηγήτρια και έκανε άσεμνη χειρονομία

Published

on

Λίγο καιρό μετά την ατάκα «ξέφυγε λίγο η κατάσταση» που χρησιμοποίησε η παρέα ανηλίκων που κατηγορείται ότι έκανε bullying στον 15χρονο στο Αρσάκειο, ένα από τα μέλη της φέρεται πως ενεπλάκη σε επεισόδιο με καθηγήτρια του σχολείου.

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» αναφέρει ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων δραστών άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Τότε, φέρεται πως οι κατηγορούμενοι ανήλικοι έκαναν φασαρία, με αποτέλεσμα να δεχτούν παρατήρηση από καθηγήτρια άλλου τμήματος.

Όμως, ένας εξ αυτών φέρεται πως έδειξε ενοχλημένος τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια να έβρισε την εκπαιδευτικό, αποκαλώντας την «γουρούνα», «χοντρή» και φάλαινα». Μάλιστα, φέρεται πως χτυπούσε την πόρτα στο τμήμα της καθηγήτριας από την οποία δέχτηκε παρατήρηση ο ίδιος και η παρέα του.

Με βάση το δημοσίευα, στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης τoυ σχολείου, που απομάκρυνε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

Ωστόσο, φέρεται πως ο πατέρας μαθητή υπερασπίστηκε τον γιο του και είπε πως πράγματι έγινε παρατήρηση, χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια από τον έφηβο που κατηγορείται μαζί με άλλους για άγριο bullying στον συνομήλικο τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement