Connect with us

Ελλάδα

Άρτα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο

Published

on

Τελευταία ενημέρωση:
Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πατέρας – Σε εξέλιξη η νεκροψία – νεκροτομή

Στον ανακριτή, μεταφέρθηκε ο πατέρας που φέρεται να ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μεταφέρεται η σορός του 5,5 μηνών βρέφους, από την Άρτα, που ξεψύχησε, ξεχασμένο για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Εκεί θα διεξαχθεί η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Ο 37χρονος πατέρας του παιδιού στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, φέρεται ότι πήρε το κοριτσάκι περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης, για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για άγνωστο λόγο εκείνος δεν το έπραξε. Στάθμευσε το αυτοκίνητο του και χωρίς να αντιληφθεί ότι είχε ξεχάσει το μωρό δεμένο στο καρεκλάκι του, στο πίσω κάθισμα του ΙΧ του, πήρε το υπηρεσιακό όχημα και μετέβη στη Λευκάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κλείσε, ξέχασα το παιδί…»: Μια τραγωδία με θύμα ένα βρέφος και δύο γονείς – Δίωξη εναντίον του πατέρα

Λίγο μετά τις 14.30 η 27χρονη σύζυγος του επικοινώνησε μαζί του για να μάθει γιατί το παιδί δεν ήταν στο βρεφονηπιακό σταθμό όπου είχε πάει για να το παραλάβει και εκείνος τότε συνειδητοποίησε πως το είχε αφήσει κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν έφτασε πλέον στην Άρτα ήταν αργά. Βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έβγαζε αφρούς από το στόμα του. Αμέσως το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.
Το μωρό έμεινε χωρίς οξυγόνο και εκτεθειμένο στον ήλιο για ώρες

«Το ζευγάρι έφερε στο νοσοκομείο της Άρτας, το παιδί, γύρω στις 2:55», είπε στο Action24, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, προσθέτοντας ότι έγινε τιτάνια προσπάθεια από τους γιατρούς ωστόσο, το «κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό». Σύμφωνα με τον ίδιο, στο άκουσμα του θανάτου του μωρού τους, οι γονείς κατέρρευσαν και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Και οι δύο είχαν τάσεις αυτοκτονίας, σύμφωνα με τον κ. Καρβέλη, όμως το θέμα αντιμετωπίστηκε με τη συνδρομή ψυχιάτρων και ψυχολόγων. Πλέον νοσηλεύονται σε ξεχωριστούς θαλάμους, με τον πατέρα να βρίσκεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου.

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Στο νοσοκομείο ο ανακριτής για την απολογία του πατέρα – Το μωρό έμεινε χωρίς οξυγόνο και εκτεθειμένο στον ήλιο για ώρες

Ροή ειδήσεων

Advertisement