Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάνω από 3.000 άτομα στο κατέβασμα από το φαράγγι του Βουραϊκού

Published

on

Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στο 43ο Πανελλήνιο Πέρασμα από το Φαράγγι του Βουραϊκού, την Κυριακή στις 14 Μαΐου, με δεκάδες πεζοπορικές ομάδες από την Αθήνα, από την Πάτρα, από το Αίγιο και από άλλα μέρη της χώρας να ανεβαίνουν στα Καλάβρυτα για να πάρουν μέρος σε αυτό το μοναδικό event.

Σύμφωνα τα όσα αναφέρουν τα μέλη του ορειβατικού – χιονοδρομικού συλλόγου Καλαβρύτων που κάθε χρόνο διοργανώνουν αυτό το event σε συνεργασία πάντα με τον δήμο και τους υπόλοιπους φορείς της πόλης, η συμμετοχή φέτος θα ξεπεράσει τα 3.000 άτομα και ενδέχεται να αγγίξει τους 4.000.

Όπως λένε το μεγάλο ενδιαφέρον φέτος οφείλεται στο ότι δεν θα υπάρχει κανένα περιοριστικό μέτρο σχετικά με την πανδημία και ότι ο κόσμος θέλει να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία, διασχίζοντας την καρδιά του βουνού, μέσα από το πέρασμα του φαραγγιού του Βουραϊκού.

Το κακό είναι όμως ότι για ακόμα μία φορά η Hellenic Train δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του event και στους στόχους της όλης εκδήλωσης, κρίνοντας από τα δρομολόγια που βάζει την ίδια μέρα για τον Οδοντωτό.

Ένα ανέβασμα από το Διακοπτό στις 15.00 το μεσημέρι και ένα κατέβασμα από τα Καλάβρυτα στις 17:00 και αυτό είναι όλο. Πάλι καλά που σε συνεργασία με τα ταξί και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα της εκδήλωσης, με διάφορες ομιλίες, ενώ αρκετός κόσμος θα ανέβει στα Καλάβρυτα και θα διανυκτερεύσει εκεί για να πάρει μέρος στο κατέβασμα από το φαράγγι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement