Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο Συνέδριο Ρευματολογίας η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη

Published

on

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 12 Μαΐου, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, στην τελετή έναρξης του επιστημονικού συνεδρίου, με θέμα: «Εαρινές Ημέρες Ρευματολογίας».

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία – Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, στην Πάτρα, έως και σήμερα.

Στον χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος, ανέφερε τα εξής:
«Να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και τις ευχές του για καλή επιτυχία του Συνεδρίου, καθώς εξ αιτίας άλλων σοβαρών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι εδώ μαζί μας.

Θα ήθελα, αρχικά, να συγχαρώ τον πρόεδρο της Ελληνικής Ρευματολογικης Εταιρείας και της Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολογων Ελλάδος, κ. Δημήτρη Καρόκη καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την διοργάνωση του συνεδρίου «Εαρινές Ημέρες Ρευματολογιας» στην Πάτρα.

Επίσης να καλωσορίζουμε τους συνέδρους επιστήμονες από άλλες πόλεις και τους ευχόμαστε καλή διαμονή στην πόλη μας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του συνεδρίου, δυστυχώς ενδιαφέρει άμεσα πολλούς συνανθρώπους μας, αφού υπολογίζεται ότι 2.500.000 Έλληνες προσβάλλονται από κάποιο ρευματικό νόσημα, κάτι που σημαίνει ότι οι ρευματικές παθήσεις στη χώρα μας έχουν ήδη λάβει μορφή επιδημίας.

Σε αυτό, λοιπόν, το πολύ σημαντικό συνέδριο θα δοθεί η ευκαιρία, διακεκριμένοι και έμπειροι ομιλητές να αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης στα ρευματικά νοσήματα ενώ νέοι εκπαιδευόμενοι θα παρουσιάσουν διδακτικά περιστατικά με αποτέλεσμα μέσα από την συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων να προαχθεί η γνώση. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση Πρόεδρε και καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement