Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Γυμναστική Ένωση Πάτρας: «Αργυρό» το ανσάμπλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ακόμη διάκριση είχαμε για την Γυμναστική Ένωση Πάτρας, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την ομάδα του ανσάμπλ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής στην κατηγορία των νεανίδων.

Της ΑΜΑΛΙΑΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

Με εξαιρετική εμφάνιση στα προγράμματα που παρουσίασαν σε σχοινιά και μπάλες, τα κορίτσια που αποτελούν την ομάδα του ανσάμπλ κατάφεραν να βρεθούν στη δεύτερη θέση. Οι αθλήτριες της πατρινής ομάδας που ανέβηκαν στο βάθρο είναι οι Αρχοντούλα Ανδρικοπούλου, Ιωάννα Γιαννοπούλου, Ιωάννα Κατσαΐτη, Αναστασία Κατσιγιάννη, Μαρία Λαϊνοπούλου και Βασιλική Σπηλιοπούλου.

ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι με τις πολύ καλές εμφανίσεις του ατομικού που πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Αρχοντούλα Ανδρικοπούλου, Ιωάννα Κατσαΐτη και Βασιλική Σπηλιοπούλου στο γενικό αγώνα έφεραν την ομάδα στην 5η θέση του ομαδικού συλλόγων Πανελλαδικά.

ΕΝΔΕΚΑΤΗ Η ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Στο ατομικό σημαντική ήταν η συμμετοχή της αθλήτριας Βασιλικής Σπηλιοπούλου, στον τελικό του σύνθετου ατομικού, στο οποίο έλαβαν μέρος οι 24 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας. Με την εμφάνισή της στις κορίνες πήρε την ενδέκατη θέση και το εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου που συμμετέχουν οι 15 καλύτερες αθλήτριες ανά όργανο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τέλος «η διοίκηση της Γυμναστικής Ένωσης Πατρών, καθώς και η τεχνική σύμβουλος του σωματείου (και μέλος της επιτροπής ανάπτυξης ρυθμικής γυμναστικής της Ε.Γ.Ο.) Ευρώπη Λώλου, συγχαίρουν δημόσια τις αθλήτριες και τις προπονήτριες Δήμητρα Κουτροπούλου και Λαμπρινή Βλαχογιάννη, καθώς εκφράζουν και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους γονείς των αθλητριών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε αυτό το όμορφο ταξίδι τους στηρίζοντας όλη αυτή την προσπάθεια.

Τα κορίτσια της Γυμναστικής Ένωσης έχουν καταφέρει να διακριθούν για άλλη μία φορά με την καλή παρουσία τους, ενώ έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους και για τις επόμενες επίσημες διοργανώσεις που θα κληθούν να λάβουν μέρος», αναφέρει η ανακοίνωση.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement