Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Κόντρα Θάνου Πλεύρη – Νάσου Ηλιόπουλου στο twitter με αφορμή τον Φρέντι Μπελέρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγρια διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, σχετικά με ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας για την απελευθέρωση του Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, το οποίο δεν ψήφισαν οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Στο αρχικό του τουίτ, ο Θάνος Πλεύρης, ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στον Μπελέρη. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο @n_iliopoulos άραγε θα μας πει γιατί ψήφισαν κατά των συμφερόντων της εθνικής μας μειονότητας; Έπρεπε ο Φρέντη να ήταν από τη Βενεζουέλα για να τύχει της στήριξης της Ανοικτής Πόλης;»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε: «Ο κ. Πλεύρης λέει ψέματα. Η “Ανοιχτή Πόλη” από κοινού με την “Λαϊκή Συσπείρωση” στήριξαν πρόταση που δηλώνει την αλληλεγγύη μας και ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του κ. Μπελέρη. Ζητήστε συγγνώμη για το ψέμα και άλλη φορά να είστε καλύτερα ενημερωμένος».

Ο πρώην υπουργός Υγείας επανήλθε «Ο @n_iliopoulos καταψήφισε το ψήφισμα που έφερε η δημοτική αρχή υπέρ του Μπελέρη. Γιατί; Τι τον ενόχλησε στο ψήφισμα; Οφείλει να απαντήσει». Τα αίματα στη συνέχεια άναψαν, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να εξοργίζεται «ο κ. Απατεώνας εδώ δεν έχει καταλάβει τίποτα. Άμα βρεις “κατά” στα πρακτικά έλα να μας πεις». Ο Θάνος Πλεύρης, απάντησε: «Κε Ηλιόπουλε μην ταράζεστε και βγάζετε τον εαυτό σας. Όταν δεν ψηφίζεις υπέρ ενός ψηφίσματος το καταψηφίζεις, γιατί εάν δεν ψηφίσει κανένας δεν περνά. Απαντήστε λοιπόν γιατί δεν το ψηφίσατε και συγκεκριμένα τι σας ενόχλησε στο ψήφισμα θα μας πείτε ή μόνο βρισιές;»

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέφερε ότι το ψήφισμα για τον Φρέντι Μπελέρη καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement