Connect with us

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζητώ μια ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία

Published

on

«Ζητώ μια ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, επειδή μόνο μέσα από αυτή μπορούν να υλοποιηθούν μεγάλες αλλαγές» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. «Όσο πιο ψηλό το ποσοστό τόσο πιο σκληρά πρέπει αν δουλέψω για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών» τόνισε.

«Οι κάλπες είναι πάλι άδειες και πρέπει να γεμίσουν. Σε αυτές τις κάλπες ίσως μας εμπιστευτούν περισσότεροι και να αυξήσουμε τα ποσοστά μας» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πρόσθεσε πως «οι πολίτες επιβράβευσαν μια πολιτική ειλικρινή που βρέθηκε απέναντι στην τοξικότητα, ενώ τιμώρησε όσους έβλεπαν την οικονομία και την Ελλάδα μέσα από τον παραμορφωτικό φακό προηγούμενων δεκαετιών». «Οι πολίτες επιβραβεύουν αυτούς που λύνουν τα προβλήματά τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρόκειται να ανεχτώ καμία συμπεριφορά αλαζονείας οι πολίτες δεν μας δίνουν λευκή επιταγή. Παντοδύναμος είναι μόνο ο λαός και μπορεί να μας έχει εμπιστοσύνη» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος σε όσουν ψήφισαν μικρότερα κόμματα δεξιά της ΝΔ ανέφερε: «Εμείς δεν μπλέκουμε την πίστη με την πολιτική δεν διαφημίζουμε την πίστη μας ούτε προσδοκούμε από την εκκλησία κάποια πολιτική στήριξη.» Πρόσθεσε πως «κάποιοι ψήφισαν μικρότερα κόμματα δεξιά της ΝΔ θεωρώντας ότι είναι πιο πατριωτικά. Είμαστε υπεύθυνοι πατριώτες της πράξη και όχι του γλυκού νερού»

Ροή ειδήσεων

Advertisement