Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Πάτρα σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου- Παρουσιάζει τις θέσεις της και θα συνομιλήσει με τους πολίτες

Published

on

 

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην Πάτρα.

 

Η κα Κωνσταντοπούλου μετά την διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα βρεθεί στην Πάτρα προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός της και να καλέσει τον λαό της Αχαΐας να «δώσει Ζωή στην Βουλή».

Αυτή την ώρα παραχωρεί συνέντευξη τύπου  στο κεντρικό ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου.

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδεύουν οι υποψήφιοι της Πλεύσης Ελευθερίας στην περιφέρεια της Αχαΐας, για να συζητήσουν με τους πολίτες τα καθημερινά και όχι μόνο προβλήματά τους.

Α.ΡΕΓΚΛΗΣ: «ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, δικηγόρος Ανδρέας Ρέγκλης επισημαίνει στην «Γ» πως «η κα Κωνσταντοπούλου έρχεται στην Πάτρα προκειμένου να παρουσιάσει στις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας. Η Πλεύση Ελευθερίας διεκδικεί να είναι πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη βουλή. Θα αγωνιστούμε ώστε να φέρουμε ξανά την κοινωνία μέσα στη Βουλή, να αποτελέσουμε το τείχος προστασίας των πολιτών». Για τον λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες να συμβάλλουν με την ψήφο τους ώστε να αποτελέσουμε τη φωνή τους μέσα στη Βουλή».

Σημειώνει επίσης πως, «η Πλεύση Ελευθερίας σηματοδοτεί μία απόφαση και μία πρόσκληση: Την απόφαση να παλέψουμε για όσα συμπυκνώνουν τη συλλογική δημοκρατική συνείδηση του λαού μας και συνολικά των ανθρώπων, των κοινωνιών και των λαών που αγωνίσθηκαν και αγωνίζονται για όσα συγκροτούν την ταυτότητά μας ως ανθρώπων. Την πρόσκληση να συμμετάσχουν στη μάχη αυτή εκείνοι κι εκείνες που αισθάνονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να παλέψουν για τον ίδιο σκοπό. Ήδη, η πρόεδρος της Πλεύσης έχει ανακοινώσει πως προχωρά σε αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματός της ασκώντας και ψηφιακή αντιπολίτευση με στόχο οι πολίτες να έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη βουλή και στην εξουσία, θα μπορούν να παρεμβαίνουν, να καταθέτουν τα προβλήματά τους, τα αιτήματά τους και τις αγωνίες τους».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement