Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιμελητήριο Αχαΐας: Πετυχημένη παρουσία στην ετήσια έκθεση «Κορινθία- Πελοπόννησος 2023»

Published

on

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4ημερη ετήσια έκθεση «Κορινθία- Πελοπόννησος 2023» (15-18/06/23) η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι της Κορίνθου.

Πλήθος επιχειρήσεων, επαγγελματιών και Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου συμμετείχαν, αναδεικνύοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα τους και δημιουργώντας δυνατούς διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους. Επίσης, πλήθος κόσμου καθώς και πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, επισκέφτηκαν και στήριξαν την έκθεση όλες τις μέρες διεξαγωγής της, ενώ χάρηκαν και τις παράλληλες εκδηλώσεις.
Σημαντική και εξίσου ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με τη συμμετοχή έξι επιχειρήσεων- μελών του: AITHRASPIRITS, BacFresh–ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., HELMIND- HELLENIC MIXTURES INDUSTRY, ΜΙΣΥΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΟΠΩΛΕΙΩΝ- MISYRLOUSOAPS, ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ- ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΑΛΑΝΗΣ.

Στην έκθεση συμμετείχε και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) με το περίπτερό της όπου είχε τη δυνατότητα να ενημερώσει τους επιχειρηματίες που προέρχονται από τους χώρους των τροφίμων και ποτών, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας, του τουρισμού και των υπηρεσιών, για την νέα προγραμματική περίοδο του «Ανταγωνιστικότητα 2021 – 2027».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας στον χαιρετισμό του επεσήμανε ότι: «Η έκθεση αυτή που έχει εδραιωθεί ως εξαιρετική και πλουραλιστική διοργάνωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θεσμό για την στήριξη και ανάδειξη της περιφερειακής επιχειρηματικότητας.

Η στήριξη του συνόλου των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου στον θεσμό αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη, θέτοντας τα θεμέλια για μια συνεχή ανοδική πορεία προβάλλοντας κυρίως τις νέες επιχειρήσεις, την καινοτομία αλλά και την εξωστρέφεια. Στα πλαίσια αυτά, χαιρετίζουμε την διοργάνωση, είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία της και θα συνεισφέρουμε σε απόλυτο βαθμό για αυτήν».

Μεταξύ άλλων ο κ.Μαρλαφέκας, με την ιδιότητα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, αναφέρθηκε συνοπτικά, στα αποτελέσματα στήριξης των επιχειρήσεων, καθώς είναι ο φορέας που έχει ως αρμοδιότητα την διαχείριση Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και καλύπτει επιχειρησιακά το σύνολο της επικράτειας.

Το παρόν, εκτός απ’ τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα, όπου ήταν και ομιλητής την ημέρα των εγκαινίων έδωσαν και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όπως ο Αριστείδης Τηλιγάδης (Α’ Αντιπρόεδρος), ο Παναγιώτης Τζούδας (Οικονομικός Επόπτης), ο Αθανάσιος Κούστας (διευθυντής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ), ο Ανδρέας Ντακόλιας (διαχειριστής ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και ο Κων/νος Δεληγιάννης (μέλος ΔΣ). Υπεύθυνες για τη συμμετοχή και παρουσία του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην παρούσα έκθεση ήταν οι Όλγα Ανδριακοπούλου (υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ) και Έφη Δημητρακοπούλου (υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement