Connect with us

Ελλάδα

Ανδρουλάκης: Στις 25 Ιουνίου ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας –Η τελευταία προεκλογική ομιλία

Published

on

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στους πολίτες του Ηρακλείου, αφού νωρίτερα πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη.

Δείτε ζωντανά την ομιλία:

Το κυριότερα σημεία της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη

«Εδώ στο ιστορικό κάστρο της δημοκρατικής παράταξης συναντάται σήμερα η μνήμη με την ελπίδα» είπε ξεκινώντας την τελευταία του προεκλογική ομιλία από το Ηράκλειο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Την Κυριακή το βράδυ 25 Ιουνίου σας δεσμεύομαι ότι ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Εδώ από το δημοκρατικό Ηράκλειο καλώ κάθε πατριώτη, κάθε προοδευτικό, κάθε δημοκράτη, ότι κόμμα κι αν ψήφισε στις 21 Μαϊου να εμπιστευτεί το κίνημά μας, σε αυτή τη νέα πορεία, στην ανανέωση, στην αξιοπρέπεια, στην προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό με μπροστάρη τη νέα γενιά, με μπροστάρη τον ελληνικό λαό, γυρνάμε σελίδα, ξαναγινόμαστε πρωταγωνιστές» είπε σε άλλο σημείο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε όπως άλλοτε τον λαό και την πατρίδα, να υπηρετήσουμε τις ανάγκες του ελληνικού λαού για αξιοκρατία, ισχυρή δημόσια παιδεία και ισχυρή δημόσια υγεία. Οι νέοι μας χρειάζονται εφόδια για το μέλλον και αυτή η παράταξη θα υπηρετήσει πιστά τις νεότερες γενιές».

«Για μια Ελλάδα νέα θα παλέψουμε κάθε μέρα. Για την Ελλάδα της προκοπής, για την Ελλάδα της δημιουργίας, για την ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, την Ελλάδα πρωταγωνιστή».

«Αδίκως περίμεναν στην Πάτρα με βάγια τον κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να κάνει θαύματα ο κ. Μητσοτάκης, το μόνο θαύμα που μπορεί να κάνει είναι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό».

«Στις 21 Μαϊου οι πολίτες αποδοκίμασαν τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή αποδείχτηκε μια αναποτελεσματική κυβέρνηση που διέψευσε τις προσδοκίες του ελληνικού λαού, είπε πολλά που ήξερε ότι δεν μπορούν να γίνουν, μόνο και μόνο για τις καρέκλες και την εξουσία».

«Ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε να ακυρώσει τις αξίες της Αριστεράς, που εμείς τιμούμε ιστορικά, γιατί είμαστε η παράταξη της σύγχρονης κεντροαριστεράς. Ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε να περιφρονήσει τους αγώνες πολλών ετών της Αριστεράς, όταν από την απόγνωσή του λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές κάλεσε του δήθεν παραστρατημένους Χρυσαυγίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, θα τον ακολουθεί για πάντα αυτό».

«Η Κρήτη θα γίνει και πάλι το κάστρο της δημοκρατική παράταξης. Έχουμε χρέος να της δώσουμε το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει, το πράσινο της ελπίδας, το πράσινο του ΠΑΣΟΚ».

«Κύριε Τσίπρα κατάφερες να κάνεις τη Νέα Δημοκρατία χωρίς κανέναν λόγο πανίσχυρη και αυτό δεν θα στο συγχωρέσει ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος της χώρας. Αποδείχτηκες ο χρυσός χορηγός του κ. Μητσοτάκη. Κάνουμε αγώνα καθημερινά να βρει η Νέα Δημοκρατία τον πραγματικό της αντίπαλο».

«Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι έργο της προσφοράς της στον λαό, είναι ο μηχανισμός του φόβου για τα μη χειρότερα, εμείς δίνουμε μάχη για τα καλύτερα».

«Οι υποκλοπές και οι συγκαλύψεις θύμισαν τις χειρότερες εποχές της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μάλλον οικογενειακή τους παράδοση να καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διάκριση των εξουσιών».

Ροή ειδήσεων

Advertisement