Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η δύναμη ν’ αλλάζεις-Περίπατος μεθαύριο (8-10 το βράδυ) στο Έλος της Αγυιάς από το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ

Published

on

Με σύνθημα #Πάμε μαζί, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών 2023 (26 Ιουνίου), το ΚΕΘΕΑ πραγματοποιεί καμπάνια για να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και πολιτικών συμπερίληψης για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στην Πάτρα, το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ διοργανώνει εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών. Μαζί με τους ανθρώπους της πόλης μας θα υλοποιήσουν εκδηλώσεις με στόχο να πετύχουν την συμμετοχή όλων στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων.
Συγκεκριμένα, μεθαύριο από τις 20:00-22:00, στην Πλαζ ΕΟΤ θα πραγματοποιηθεί οργανωμένος περίπατος στο Έλος της Αγυιάς με σημείο συνάντησης μπροστά στην είσοδο της Πλαζ, στον σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ θα υπάρξει και ενημερωτικό περίπτερο καλώντας όλους όσοι έχουν μπλεχτεί στα δίχτυα της εξάρτησης να αντλήσουν τη δύναμη για να αλλάξουν τη ζωή τους.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ανήκει στο ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr), μη κερδοσκοπικό οργανισμό θεραπευτικών κοινοτήτων που αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης της χώρας μας και εντάσσεται στο δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών Πελοποννήσου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ.
Απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με εξαρτήσεις, νόμιμες ή παράνομες, και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δε χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ εστιάζει στην ψυχική απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και κατάρτιση, στην εργασιακή ένταξη και εξέλιξη, στην δημιουργική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και στην υποστήριξη της οικογένειας.
Οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων, μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Ενημέρωσης και Συμβουλευτικής: 2610 343400, Δευτέρα – Παρασκευή. 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΦΩΚΑΙΑΣ 26, ΠΑΤΡΑ, τηλ:2610343400,
[email protected] facebook: ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement