Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ: Συνεχίζεται η αναμονή

Published

on

Σενάρια πολλά, όμως ο Π. Σταθάκης και η ΠΑΕ ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση

 

Και ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και πώς θα κινηθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης κρατάει τα χαρτιά του κλειστά μέχρι να ολοκληρώσει τις όποιες επαφές-συναντήσεις κάνει και εν συνεχεία θα έχουμε τουλάχιστον από πλευράς ΠΑΕ πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πέτρος Σταθάκης που θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Εξάλλου και πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις του στη «Γ» είχε αναφέρει ότι από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι και από την εμπειρία της φετινής χρονιάς σίγουρα θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές.

 ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ

Όπως είναι γνωστό οι κοκκινόμαυροι είναι απλήρωτοι και η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει δώσει προθεσμία μέχρι και σήμερα να καταβληθούν οι μισθοί τους. Θα καταβληθεί ένας ή περισσότεροι;

Το θέμα όμως είναι ότι αρκετοί παίκτες αυτό το διάστημα κάνουν συζητήσεις με άλλους συλλόγους καθώς υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου. Αυτό φυσικά είναι αναμενόμενο όταν βλέπουν τις καθυστερήσεις των πληρωμών τους και ό,τι τράβηξαν όλο το χειμώνα. Το θετικό όμως για την ΠΑΕ είναι ότι μέχρι στιγμής κανένας από το ρόστερ της Παναχαϊκής δεν έχει προχωρήσει σε προσφυγή.

 ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά και ο νέος τεχνικός Κώστας Γεωργιάδης έχουν πολλή δουλειά από την στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στην Αχαΐα. Το ρόστερ ενδεχομένως να μειωθεί κι άλλο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 10 νέες προσθήκες και βλέπουμε…

ΔΕΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΡΟΚΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στάθης Ρόκας δεν τακτοποιήθηκε από την ΠΑΕ και αυτό διότι δεν θα υπάρξει και δεύτερη αφαίρεση βαθμών καθώς το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ολοκληρωθεί. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι η ΠΑΕ θα προτιμήσει να προχωρήσει σε κάποιες άλλες κινήσεις όπως για παράδειγμα να πληρωθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές παρά ο Ρόκας που μπορεί να τακτοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Το ίδιο ισχύει και με τον Μαραθωνίτη που αναμένεται η ΠΑΕ να βρει τη λύση και να τακτοποιηθεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement