Connect with us

Lifestyle

Survivor: Αποχωρεί ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί

Published

on

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το Survivor All Star μιας και μέχρι τον μεγάλο τελικό οι επόμενες αποχωρήσεις είναι ήδη… έτοιμες από την 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, θα αποχωρήσουν δύο άτομα αφήνοντας λαβωμένες την μπλε και την κόκκινη ομάδα.

Όπως ήδη παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μπάρτζης είναι πλέον ο πρώτος υποψήφιος και η υποψηφιότητα αυτή τον φέρνει απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Σάκης Κατσούλης αναλαμβάνει ρόλο υπερασπιστή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μπροστά στις στρατηγικές.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor δίνουν τα πάντα με σκοπό την ασυλία και τον τίτλο του MVP που θα τους κρατήσει στο παιχνίδι. Για κάποιον ή κάποια, όμως, αυτή θα είναι η στιγμή που θα λάβει τέλος το ταξίδι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star.

Αποχωρεί μεγάλο φαβορί
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, τα οποία και σας μεταφέρουμε όπως πάντα με επιφύλαξη, από το Survivor All Star o Ηλίας Μπόγδανος.

Βέβαια τα πάντα μένουν να επιβεβαιωθούν ή όχι στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement