Connect with us

Αθλητισμός

Ο μικρός Μιχάλης χρειάζεται τη βοήθεια όλων

Published

on

Φιλικό παιχνίδι για καλό σκοπό θα δώσουν το προσεχές Σάββατο (18:00) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Φοιτητικής Εστίας και του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.

Ο λόγος του παιχνιδιού αυτού είναι ιερός, καθώς ο μικρός Μιχάλης από τη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί άμεσα σε κέντρο υγείας της Γαλλίας, οπότε οι δικοί του άνθρωποι δεν δύναται οικονομικά και οι φοιτητές ανέλαβαν δράση. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Μιχαήλ.

Από την πλευρά τους, οι φοιτητές, ευχαριστούν την Εθελοντική Οργάνωση «Παιδική Χαρά» που ευαισθητοποιήθηκε ενεργά στην αρωγή παιδιών που έχουν την ανάγκη και ένα ακόμη ευχαριστώ που χαλυβδώνει το σπουδαίο αίσθημα της ευαισθησίας, της ενσυναίσθησης και της κοινωνικής ευθύνης!

Όσοι δε, επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρού Μιχαήλ, μπορούν να «σερφάρουν» και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του οργανισμού paidikihara.com.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement