Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Σεπόλια: Άλλος ένας στη φυλακή για την υπόθεση της 12χρονης

Published

on

Tην προφυλάκιση ακόμη ενός άνδρα ηλικίας 32 ετών με καταγωγή από το Πακιστάν για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Σεπόλια, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Αντίθετα, οι δικαστικές αρχές επιφύλαξαν διαφορετική ποινική μεταχείριση στον δεύτερο κατηγορούμενο που απολογήθηκε σήμερα για την ίδια υπόθεση και τον άφησαν ελεύθερο.

Ελεύθερος 43χρονος
Πρόκειται για έναν 43χρονο πατέρα 3 παιδιών με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος έφυγε ελεύθερος από τα δικαστήρια με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την πράξη που τους αποδίδεται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με την ανήλικη κοπέλα , υποστηρίζοντας ότι η 12χρονη τους έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα.

Παράλληλα, ο 43χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του, φέρνοντας και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, ενώ κατέθεσε και αίτημα για να γίνει άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τη 12χρονη.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement