Connect with us

Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης κρατάει ο Ανδρουλάκης – Εκτός βουλής ο Χάρης Καστανίδης

Published

on

Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ευχαριστεί τον Χάρη Καστανίδη αλλά και τους υπόλοιπους υποψηφίους της συγκεκριμένης περιφέρειας για τον αγώνα που έδωσαν για την ενίσχυση του κόμματος κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται το εξής σκεπτικό:  στο Ηράκλειο και οι δυο βουλευτές που εκλέγονται πήραν μεγάλο αριθμό σταυρών. Άλλωστε, η περίπτωση της Κρήτης σημειολογικά σηματοδοτεί  την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ καταλαμβανοντας στις τρεις περιφέρειες τη δεύτερη θέση. Συνεπώς μεταξύ των δύο επιλογών που απεμεναν, προκρίθηκε το κριτήριο να δοθεί η ευκαιρία σε ένα νέο στέλεχος

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οργανωθεί και το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο γραφείο θα στελεχωθεί πλήρως για την εκπροσώπηση της πόλης, οι δράσεις του και η παρουσία θα είναι συχνές, διότι, αποδίδεται μεγάλη βαρύτητα στην κεντρική Μακεδονία γενικότερα.

Τέλος,  όπως έγινε γνωστό από την Χαριλάου Τρικούπη, το ΠΑΣΟΚ προτείνει για την θέση του Αντιπροέδρου της βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ενώ ο Μανώλης Χριστοδουλάκης – ο νεότερος βουλευτής της Κοινοβουλευτικής ομάδας – ορίζεται γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement