Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ποιοι έρχονται για συναυλίες

Published

on

Ο χορός των συναυλιών ξεκίνησε στην Πάτρα, με τον κόσμο πλέον να ανταποκρίνεται και να γεμίζει τους χώρους που πραγματοποιούνται.

Οι Πατρινοί διψούν για μουσική και για καλοκαιρινές συναυλίες που σίγουρα έχουν ένα διαφορετικό χρώμα από αυτά τα lives που γίνονται τους χειμερινούς μήνες στα νυχτερινά κέντρα ή στις μουσικές σκηνές.

Έτσι μετά από την αρχή που έκανε ο ΛΕΞ γεμίζοντας το γήπεδο της Παναχαϊκής με κοντά στους 20.000 κόσμο, ακολούθησαν και άλλες συναυλίες όπως αυτές της Ελένης Φουρέιρα και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Οι δύο καλλιτέχνες γέμισαν και αυτοί το γήπεδο της Παναχαϊκής, ενώ με αρκετό κόσμο και με ιδιαίτερο παλμό έγινε και η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Ακολουθούν και άλλο καλλιτέχνες που πρόκειται να παρελάσουν από την Πάτρα, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Νίκος Οικονομόπουλος κτλ.

Κάθε συναυλία είναι και μια μοναδική μουσική εμπειρία, ειδικότερα για τους νέους που θέλουν να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες από κοντά. Οπότε μιλάμε για ένα ακόμα γεμάτο μουσικό καλοκαίρι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement