Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σοκ στην Πάτρα – “Έφυγε” νωρίς η μουσικός Μαίρη Ζεππάτου

Published

on

Σοκ στην Πάτρα προκάλεσε το άκουσμα της απώλειας της μουσικού Μαίρης Ζεππάτου, κόρης του πρώην προέδρου του ΤΕΕ ΔΥτικής Ελλάδας Γιώργου Ζεππάτου και της συζύγου του Παρασκευής. H Μαίρη Ζεππάτου ήταν γνωστή μουσικός και μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θ.Τσιπινάκης». Ηταν παντρεμένη με τον Νίκο Κωστόπουλο πρώην πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού και μητέρα μιας κόρης. Η απώλεια για την οικογένειά της είναι τεράστια, όπως επίσης για την μουσική οικογένεια της Πάτρας, αλλά και για ους φίλους και τους γνωστούς. Η Μαίρη Ζεππάτου ήταν ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος, με ευγένεια και με αρχοντιά, άνθρωπος με το χαμόγελο και τη γλυκύτητα.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της επί τριάντα χρόνια μέλους στην Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θ.Τσιπινάκης» Μαίρης Ζεππάτου και τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγό της Νίκο Κωστόπουλο πρώην πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, στην κόρη της Ήβη, στην αδελφή της καλλιτεχνική διευθύντρια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Βάγια Ζεππάτου, στον Πατέρα της Γιώργο Ζεππάτο, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων και στη μητέρα της Παρασκευή. Η Μαρία Ζεππάτου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας για το χαμόγελό της και την προσφορά της στον πολιτισμό.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΔΗΠ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΖΕΠΠΑΤΟΥ

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή και το Δ.Σ. της επιχείρησης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο της Μαίρης Ζεππάτου, η οποία για τρεις δεκαετίες άφησε το χαρακτηριστικό καλλιτεχνικό αποτύπωμά της ως μέλος ενός κορυφαίου μουσικού συνόλου του Δήμου μας, της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θ. Τσιπινάκης» και είχε μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία με την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο πλαίσιο εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού.
Η είδηση του θανάτου της Μαίρης Ζεππάτου που υπηρέτησε με ξεχωριστή ευαισθησία τη μουσική και διακρινόταν για το ήθος, την αξιοπρέπεια και τον εξαιρετικό χαρακτήρα της, γέμισε με θλίψη την πατραϊκή κοινωνία στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, αλλά έπληξε κυρίως την οικογένειά της. Στην οικογένειά της και τους οικείους της η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της επιχείρησης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement