Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εγκαίνια της έκθεσης «Το Άπειρο»

Published

on

Η έκθεση «Το Άπειρο (Διάλογος Τρίτος)», μία συνάντηση καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Ιταλία σε μία από κοινού διερεύνηση των δυνατοτήτων της ζωγραφικής να συνδιαλλαγεί με τον ποιητικό λόγο αποκαλύπτεται από σήμερα στην Πάτρα. Πρόκειται για την τρίτη αντίστοιχη έκθεση με την ιδέα του διαλόγου ανάμεσα σε καλλιτέχνες από τις δύο χώρες, πάντα σε χώρους με ιδιαίτερη σημασία για την εκάστοτε συνάντηση. Αυτή τη φορά, ο χώρος είναι η Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», στην Πάτρα.

Όσον αφορά στον τίτλο «Το Άπειρο» είναι δανεισμένος από το ομώνυμο ποίημα του Τζιάκομο Λεοπάρντι από τη σειρά «Ειδύλλια».

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Lucia Baldini, Giovanni Blanco, Domenico Grenci, Michele Parisi, Thomas Scalco, Χρήστος Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Γκόκας, Βασίλης Ζωγράφος, Χριστίνα Κάλμπαρη, Στέλλα Χριστοφή.

Επιμέλεια έκθεσης: Χρήστος Γιαννόπουλος.

Εγκαίνια: σήμερα στις 19:00. Διάρκεια έκθεσης: 6 Ιουλίου – 6 Οκτωβρίου 2023 (Αύγουστο κλειστά). Ώρες λειτουργίας: Τρίτη και Πέμπτη: 18:00-21:00 και κατόπιν ραντεβού ([email protected]). Ελεύθερη είσοδος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement