Connect with us

Διεθνή

Αργεντινή: Αδιανόητο έγκλημα – 13χρονος σκότωσε τον 14χρονο κολλητό του με 10 γροθιές στο κεφάλι

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η Αργεντινή από το άγριο έγκλημα με θύμα τον 14χρονο Χοακίν Σπεράνι για τη δολοφονία του οποίου ομολόγησε ο 13χρονος καλύτερος του φίλος.

argentini-thima
O 14χρονος Χοακίν

 

Ο 13χρονος συνελήφθη αφού το πτώμα του άτυχου Χοακίν βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του στις 29 Ιουνίου.

Η τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Χοακίν ήταν το μεσημέρι εκείνης της ημέρας να φεύγει από το σχολείο μαζί με τον φίλο του, που λίγη ώρα αργότερα θα τον σκότωνε, στην πόλη Λαμπουλάγιε στην Αργεντινή.

Λίγη ώρα αργότερα αφού τα δύο αγόρια καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας να περπατάνε το ένα δίπλα στο άλλο, ο 13χρονος βγήκε από το σπίτι στο οποίο είχαν μπει μαζί και επέστρεψε στο σχολείο στο οποίο φοιτούσαν και οι δύο.

argentini-drastis

 

«Αυτό το παιδί είναι ψυχοπαθής. Ήταν παιδικό φίλος του Χοακίν. Ήταν μαζί από την πρώτη τάξη του δημοτικού. Πήγαιναν ο ένας στο πάρτι του άλλου» δήλωσε η μητέρα του 14χρονου, Μαριέλα Φλόρες.

Μέχρι να βρεθεί η σορός του Χοακίν, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση του 14χρονου, από γείτονα που συμμετείχε στις έρευνες, ο 13χρονος έλεγε συνεχώς ψέματα στους αστυνομικούς που τον ρωτούσαν για την τύχη του φίλου του.

Περιγράφοντας πώς βρήκε τη σορό του 14χρονου ο γείτονας είπε «περπατούσαμε με δύο ξαδέρφια του όταν μπήκαμε στο σπίτι. Μόλις πέρασαμε την είσοδο είδαμε το πτώμα. Τα ξαδέρφια του άρχισαν να ουρλιάζουν. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Είδα το πτώμα και δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Ροή ειδήσεων

Advertisement