Connect with us

Πολιτισμός

Χωρίς καλλιτεχνικό διευθυντή το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας έως τον Οκτώβριο

Published

on

Χωρίς καλλιτεχνικό διευθυντή θα μείνει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τουλάχιστον έως τον Οκτώβριο, δηλαδή μέχρι τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Η σύμβαση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Λουκά Θάνο τελείωσε και όπως αναμενόταν δεν ανανεώθηκε.

Έτσι στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας περιμένουν πλέον την προκήρυξη για να ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή, με τον διαγωνισμό που θα βγει στον αέρα, την κατάθεση υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων και όλα τα σχετικά.

Όμως λόγω των εθνικών εκλογών, αλλά και των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης που ακολουθούν, η προκήρυξη δεν έχει έρθει και έτσι όλα δείχνουν ότι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής θα έρθει στην αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει.

Στο διάστημα αυτό τα χρέη του καλλιτεχνικού διευθυντή θα τα έχει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Πέτρος Βάης που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. θα είναι αυτός που θα ορίσει την κεντρική παραγωγή της ερχόμενης θεατρικής χειμερινής σεζόν, αλλά και αυτή της παιδικής σκηνής.

Το καλοκαίρι δεν θα γίνει κάποια άλλη παραγωγή από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, πέρα από το Άρμα της Θέσπιδος και την παράσταση του «Κουτρούλη ο Γάμος» που συνεχίζει να σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου και αν παίζεται και ολοκληρώνει τον κύκλο των παραστάσεων του στις 31 Ιουλίου, στη Ναύπακτο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement