Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σε καλό δρόμο η συζήτηση

Published

on

 

Τα είπαν για την Παναχαϊκή Π. Σταθάκης και επικείμενοι επιχειρηματίες

Το ραντεβού του επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη με τους επικείμενους -«αγοραστές-χορηγούς»- επιχειρηματίες έγινε χθες με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ να θεωρεί ότι η συζήτησή τους βρίσκεται σε καλό δρόμο και όλα θα κυλήσουν ομαλά στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

Ο ίδιος στην τοποθέτηση που έκανε στη «Γ» δεν θέλησε να πει περισσότερα, αλλά τόνισε: «Κάντε λίγη υπομονή».

«ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ»

Ερωτώμενος δε εάν πιστεύει ότι η Παναχαϊκή θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ 2 ή στη Γ΄ Εθνική, εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εννοείται ότι η κοκκινόμαυρη ομάδα θα παίζει στην ίδια κατηγορία». Πλέον τα πράγματα, σύμφωνα με τον ίδιο, θεωρούνται θετικά κι αναμένονται εξελίξεις το συντομότερο. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Αχαιός βουλευτής και νυν νομικός, χθες κατέθεσε πρόταση να γίνει η Παναχαϊκή εταιρεία λαϊκής βάσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της Super League 2 σχετικά με ζητήματα που αφορούν τον οργανισμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1. Εγγραφή νέων μελών. 2. Ενημέρωση σχετικά με την ΕΡΤ Α.Ε. 3. Πρωτάθλημα U -19. 4. Γήπεδα. 5. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 6. Θέματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 7. Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια. 8. Διάφορα Θέματα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement