Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

“Στο κόκκινο” η Δυτική Ελλάδα, λόγω “Cleon”: Θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς

Published

on

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σήμερα στην Πάτρα, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει σταδιακά.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 34 βαθμούς, ωστόσο η ζέστη δεν θα είναι τόσο έντονη λόγω των ανέμων που θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Από αύριο πάντως ο υδράργυρος θα …τραβήξει την ανηφόρα με την θερμοκρασία να φθάνει τους 36-37 βαθμούς. Προς το τέλος της εβδομάδας τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται δύσκολα, καθώς στην Πάτρα την Παρασκευή το θερμόμετρο θα δείξει 39-40 βαθμούς, ενώ το Σάββατο θα “χτυπήσει” κόκκινο με την θερμοκρασία να εκτοξεύεται μέχρι και στους 43 βαθμούς.

Όμως και την Κυριακή η ζέστη θα είναι αφόρητη με τον υδράργυρο να φθάνει τους 42-43 βαθμούς.

"Στο κόκκινο" η Δυτική Ελλάδα, λόγω "Cleon": Θερμοκρασίες έως και 43 βαθμών - Πως θα εξελιχθεί το φαινόμενο

Πιο αναλυτικά για σήμερα Τρίτη :

Tην Τρίτη 11 Ιουλίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και έντονη ζέστη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 35-37, στην Ήπειρο από 18 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 36-38, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 35-37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 34 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 32-34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές, στο Ιόνιο με εντάσεις έως 4 μποφόρ, στο Αιγαίο με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement